Įdarytas prancūziškas batonas

Įdarytas prancūziškas batonas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Visi žinome prancūzišką batoną – tarškią ilgą duonelę teko matyti kiekvienoje parduotuvėje. Jei Jūsų nedomina mintis pirkti ir valgyti paprastą batoną, mes siūlome į šitą situaciją pažvelgti kitu kampu bei “paturbinti” tradicinį jį taip, kad nuspalvintų Jūsų pusryčių stalą, būtų daug sotesnis, maistingesnis bei suteiktų daugiau energijos šauniai dienos pradžiai. Viskas, ko Jums prireiks, tik šiek tiek papildomų ingredientų ir keleto minučių.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 10 minutes
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 ilgas prancūziškas batonas
  • 6 kiaušiniai
  • 50 ml pieno
  • Šiek tiek šoninės, kumpelio, kitos mėgstamos mėsytės ar kažko kito pagal Jūsų skonį
  • 100 g tarkuoto čederio/fermentinio sūrio
  • Prieskoniai: druska, pipirai, žolelės

Gaminimo eiga
 

  • Dubenyje išplakite kiaušinius, įpilkite šiek tiek pieno, pagardinkite mėgiamais priedais, mėsyte, šonine ar kitais ingredientais, suberkite tarkuotą sūrį, gerai išmaišykite.
  • Prapjaukite batono vidų ir jo šiek tiek išimkite, į vidų sudėkite paruoštą įdarą-kiaušinienę, perkelkite į kepimo indą, padengtą popieriumi ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 minučių.
  • Skanaus!

Pabaigai…

Skanaus!
Recepto raktažodžiai Batonas su įdaru, Greitai pagaminami, Keli ingredientai, Kepti orkaitėje, Kiaušinienė, Kiaušinienė kitaip, Kiaušinių patiekalai, Patiekalai iš kiaušinių, Patiekalai pusryčiams, Patiekalai su įdaru, Prancūziškas batonas, Prancūziškas batonas kitaip, Pusryčių patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai