
Įdaryti agurkai
Nusikelkite į egzotiškus kraštus, nes tokių įdarytų agurkų dar neragavote! Taip taip, ingridientų sąrašą perskaitėte teisingai! Šių agurkų įdaras susideda iš grybų, ryžių ir kitų, atrodo, nesuderinamų produktų. Tačiau išmėginkite ir atraskite naują, nepatirtą skonį. Įsitikinsite, kad šie produktai gali gerai derėti kartu.
Ingredientai
- 4 švieži vidutinio dydžio agurkai
- 500 g smulkiai supjaustytų troškintų grybų
- 2 šaukštai virtų ryžių
- 1 svogūnas
- 2 šaukštai pomidorų padažo
- Prieskoniai: petražolės, krapai, citrinos sultys, druska, pipirai
Gaminimo eiga
- Agurkus nulupti, perpjauti išilgai ir išimti sėklas.
- Į dubenį sumaišyti grybus ir smulkintą svogūną, suberti ryžius ir kitus prieskonius, viską gerai išmaišyti.
- Uždėti nupjautą agurko puselę, surišti įdarytą agurką siūlų, sudėti į troškinimo indą ir uždengus dangčiu troškinti apie 20 min.
- Ant agurkų suberti pomidorų padažą, dar šiek tiek patroškinti. Paruoštus įdarytus agurkus galima apibarstyti krapais ar kitomis žolelėmis
Pabaigai…
Skanaus!