Įdaryti agurkai

Įdaryti agurkai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nusikelkite į egzotiškus kraštus, nes tokių įdarytų agurkų dar neragavote! Taip taip, ingridientų sąrašą perskaitėte teisingai! Šių agurkų įdaras susideda iš grybų, ryžių ir kitų, atrodo, nesuderinamų produktų. Tačiau išmėginkite ir atraskite naują, nepatirtą skonį. Įsitikinsite, kad šie produktai gali gerai derėti kartu.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 30 minutes
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 4 švieži vidutinio dydžio agurkai
  • 500 g smulkiai supjaustytų troškintų grybų
  • 2 šaukštai virtų ryžių
  • 1 svogūnas
  • 2 šaukštai pomidorų padažo
  • Prieskoniai: petražolės, krapai, citrinos sultys, druska, pipirai

Gaminimo eiga
 

  • Agurkus nulupti, perpjauti išilgai ir išimti sėklas.
  • Į dubenį sumaišyti grybus ir smulkintą svogūną, suberti ryžius ir kitus prieskonius, viską gerai išmaišyti.
  • Uždėti nupjautą agurko puselę, surišti įdarytą agurką siūlų, sudėti į troškinimo indą ir uždengus dangčiu troškinti apie 20 min.
  • Ant agurkų suberti pomidorų padažą, dar šiek tiek patroškinti. Paruoštus įdarytus agurkus galima apibarstyti krapais ar kitomis žolelėmis

Pabaigai…

Skanaus!
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Sveiki patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai