Įdaryti riestainiai su varške

Įdaryti riestainiai su varške

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis paprastas, bet gardus užkandis yra puikus pasirinkimas vakarienei ar prie arbatos puodelio. Riestainiai su varške yra lengvai paruošiami ir suteikia jaukumo vakarui. Pasimėgaukite minkštais ir šiek tiek saldžiais riestainiais su kreminiu varškės įdaru.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Užkandžiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 8 porcijos
Kalorijos(-ų) 150 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Kepimo skarda (Pakanka standartinės skardos)
  • Šaukštas (Varškei uždėti)
  • Šepetėlis (Pieno užpilimui)
  • Orkaitė (Įkaitinti iki 180°C)

Ingredientai
  

  • 1 pakelis Riestainiai - Maži riestainiai
  • 200 g Varškė
  • 2 v.š. Cukrus
  • Vanilė - Pagal skonį
  • 1 vnt Kiaušinis
  • Pienas - Pakanka apipilti riestainius

Gaminimo eiga
 

  • Riestainius apipilkite pienu ir palikite pamirkti, kol jie suminkštės.
  • Sudėkite suminkštėjusius riestainius ant kepimo skardos ir kiekvieno viduryje įdėkite po šaukštelį paruoštos varškės masės.
  • Kepkite 180°C temperatūroje apie 20 minučių, kol riestainiai įgaus gražią auksinę spalvą.

Pabaigai…

Galite eksperimentuoti su įdarais, pridėdami razinų ar mėgstamų uogienių.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 150kcalAngliavandeniai: 25gBaltymai: 5gRiebalai: 5gSotieji riebalai: 2gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 2gCholesterolis: 50mgNatris: 100mgKalis: 80mgSkaidulos: 1gCukrus: 10gVitaminas A: 200IUVitaminas C: 2mg
Recepto raktažodžiai Receptai su nuotraukomis, Riestainiai, Užkandžiai, varškė
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai