Įdarytos paprikos

Įdarytos paprikos

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nesunkiai ir greitai pagaminamas patiekalas. Puikiai tiks skaniems pietums ar vakarienei. Nustebinkite šeimos narius šiuo nauju ir originaliu receptu.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 30 minutes
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 4 paprikos (spalvą pasirinkite pagal skonį)
  • Apvoliojimui: plakti kiaušiniai, miltai ir džiūvesėliai
  • 1 šaukštas aliejaus
  • 2 svogūnai
  • 400 g vištienos filė
  • Prieskoniai: fajita prieskoniai arba vegeta, druska, pipirai, petražolės, krapai, kalendra ar kiti mėgiami
  • 4 dideli pomidorai
  • 40 g čederio sūrio

Gaminimo eiga
 

  • Nupjauti paprikų viršūnėlės ir išimti sėklas.
  • Apvolioti paprikas plaktuose kiaušiniuose, miltuose, vėl kiaušiniuose ir džiūvesėliuose. Jei paprikos mažai aplipo džiūvesėliais – pakartokite.
  • Paprikas dėti į kepimo skardą, padengtą kepimo popieriumi. Kepti 15-20 min. 180 laipsnių orkaitėje.
  • Įkaitinti keptuvėje aliejų, suberti susmulkintus svogūnus ir supjaustytą vištienos file, pamaišyti, suberti prieskonius, smulkintus pomidorus, šiek tiek patroškinti vis pamaišant.
  • Gautą įdarą sudėti į orkaitėje keptas paprikas.
  • Ant viršaus užberti čederio sūrio ir trumpam palikti orkaitėje, kad išsilydytų.
  • (Jei nenorite paprikų galima ir neapvolioti miltuose ir džiūvesėliuose)
  • Skanaus 🙂

Pabaigai…

Skanaus!
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Įdaryta paprika, Patiekalai orkaitėje, Saldusis pipiras, Sveiki patiekalai, Vištienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai