Jaučio Uodegos Sriuba
Ši tiršta sriuba/troškinys su jaučio uodegomis yra puikus būdas pasimėgauti turtingu ir kvapniu patiekalu. Jaučio uodegos yra apkeptos su svogūnais, česnakais, morkomis ir salierais, vėliau virintos su raudonu vynu ir kitais prieskoniais slow cooker’yje visą dieną.
Reikalingi Įrankiai
- Slow cooker
- Keptuvė (Apkepti jaučio uodegoms)
- Peilis (Daržovėms pjaustyti)
- Pjaustymo lenta
- Didelis šaukštas (Sriubai maišyti)
Ingredientai
- 1 kg Jaučio uodega - Supjaustyta gabalėliais
- 2 vnt Svogūnai - Smulkiai supjaustyti
- 8 skiltelės Česnakas - Smulkiai supjaustytos
- 2 vnt Morkos - Supjaustytos kubeliais
- 4 stiebai Salieras - Supjaustyti
- 1 taurė Raudonas vynas
- 1 šaukštas Druska
- 1 šaukštas Pipirai
- 2 šaukštai Džiovintas čiobrelis
- 4 vnt Bulvės - Stambiai pjaustytos
- 1 kubelis Jautienos sultinys
Gaminimo eiga
- Jaučio uodegos gabalėlius apkepti keptuvėje su svogūnais ir česnakais.
- Perkelti apkeptas jaučio uodegas ir daržoves į slow cooker’į.
- Įpilti raudono vyno, pridėti druskos, pipirų ir čiobrelio. Viską gerai išmaišyti.
- Virti slow cooker’yje žemoje temperatūroje nuo ryto iki 15 valandos.
- Įdėti stambiai pjaustytas bulves ir jautienos kubelį, virti dar kelias valandas, kol bulvės taps minkštos.
Pabaigai…
Ši sriuba labai skani ir maistinga. Jaučio uodegos suteikia sriubai ypatingo skonio ir tirštumo.
Maistingumo lentelė
Angliavandeniai: 40gBaltymai: 25gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 8gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 70mgNatris: 900mgKalis: 700mgSkaidulos: 4gCukrus: 8gVitaminas A: 150IUVitaminas C: 20mg