Jautienos ir kiaulienos faršo kotletukai su mocarelos sūriu

Jautienos ir kiaulienos faršo kotletukai su mocarelos sūriu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Tai sotus ir skanus pasirinkimas pietų stalui. Šie kotletukai patiks tiek dideliems, tiek mažiems. Puikiai tinka su įvairiomis salotomis. Siūlome išmėginti.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 35 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 1 hour
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • 10 g sviesto
  • 0,5 svogūno
  • 250 g maltos jautienos
  • 250 maltos kiaulienos
  • 2 kiaušiniai
  • 50 g mocarelos sūrio
  • Prieskoniai: druska, pipirai
  • Šiek tiek miltų ir džiūvesėlių apvoliojimui
  • Šiek tiek aliejaus kepimui

Gaminimo eiga
 

  • Sviestą ištirpinti keptuvėje, suberti smulkintą svogūną, sudėti į atskirą indą.
  • Sudėti maltą jautieną ir kiaulieną, įmušti 1 kiaušinį, pagardinti prieskoniais, viską išmaišyti.
  • Mocarelos sūrį sulankstyti į kvadratėlį, paimti paruoštą mėsą padaryti pusę kotletuko, įdėti į vidų sūrio ir antrą pusę padengti mėsa, kad gautųsi norimo kotleto forma.
  • Mėsos kotletuką pamirkyti kiaušinyje, paskui miltuose, vėl kiaušinyje ir džiūvesėliuose.
  • Kepti įkaitintoje keptuveje arba 200 laipsnių orkaitėje, kol apskrus džiūvesėliai (apie 45 min.)

Pabaigai…

Skanaus!
Recepto raktažodžiai Mėsos patiekalai, Patiekalai pietums
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai