Jogurtinė duonelė su varške

Jogurtinė duonelė su varške

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Pasigaminkite itin gardžią jogurtinę duonelę, o ją pagardinkite varške. Šis receptas – puikus pusryčių pasirinkimas ir ne tik!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 40 minutes
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 100 g grūdėtos varškės
  • 350 g jogurto
  • 200 g ryžių dribsnių
  • 50 g lydyto sviesto
  • 1 kiaušinis
  • 150 g kukurūzų dribsnių
  • 1 šaukštas miltų
  • 1 šaukštelis druskos

Gaminimo eiga
 

  • Jogurtą sumaišyti su grūdėta varške, įmaišyti ryžių dribsnius, indą uždengti maistine plėvele ir palikti šaldytuve.(Geriausia gaminti prieš dieną ir palikti pernakt)
  • Sumaišyti miltus, sviestą ir druską, išplakti kiaušinį ir sudėti kukurūzų dribsnius, gautą masę sudėti į paliktą šaldytuve masę, gerai išmaišyti. Masė neturi būti per tiršta – jei ji tokia įpilti šiek tiek pieno arba įdėkite šiek tiek jogurto.
  • Paruošti kepimo skardą, ją padengti kepimo popieriumi. Sudėti tešlą, paskirstyti vienu sluoksniu.
  • Kepti 225 laipsnių orkaitėje, kol gražiai paruduos (apie 45 min.)
  • Iškepus leisti atvėsti, supjaustyti, galima patiekti su grūdėta varške ar kitais pagardinimais.

Pabaigai…

Skanaus!
Recepto raktažodžiai Duonos gaminiai, Kepiniai, Patiekalai pusryčiams, Varškės patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai