Juokingai blogi barščiai

Juokingai blogi barščiai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Jei pirmą kartą verdate barščius ir jie gaunasi rūgštūs ir neskanūs, šiame recepte rasite ne tik pataisymo metodą, bet ir humoristinį patarimą, kaip jų nevirti apskritai. Nuoširdžiai, tai receptas, kuris moko juoktis iš savo klaidų virtuvėje ir skatina išbandyti kitus patiekalus, kai barščiai nepavyksta.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 25 minutes
Patiekalas Sriubos
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos
Kalorijos(-ų) 150 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Puodas (Reikia pakankamai didelio, kad tilptų sriuba)
  • Marlė (Naudojama riebumo sugėrimui, bet galima praleisti)
  • Šaukštas (Cukraus maišymui)

Ingredientai
  

  • 1 vnt Cukraus šaukštas - Sugers rūgštį iš barščių
  • Marle arba ryžiais - Sugeria per didelį riebumą
  • 1-2 vnt Lauro lapai - Papildomam skoniui
  • 1-2 skiltelės Česnakas - Papildomam skoniui
  • 1 žiupsnelis Švieži krapai - Galutiniam papuošimui

Gaminimo eiga
 

  • Į puodą su rūgščiais barščiais įdėkite šaukštą cukraus. Cukrus sugerti rūgštį.
  • Į verdančius barščius įmerkite marlę arba ryžius, kurie sugers per didelį riebumą.
  • Galiausiai įdėkite lauro lapus ir česnaką. Virkite dar 5-7 minutes.
  • Atvėsinkite iki kambario temperatūros ir įberkite šviežių krapų.
  • Visą šį mišinį išpilkite į unitazą, jei neskanūs barščiai jums atrodo nepakankamai geri.

Pabaigai…

Šis receptas turi aiškiai humoristinį pobūdį, todėl nereikėtų jo priimti rimtai. Tai puikus priminimas, kad ne visada viskas virtuvėje pavyksta ir tai visiškai normalu!

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 150kcalAngliavandeniai: 25gBaltymai: 3gRiebalai: 5gSotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 3gNatris: 600mgKalis: 300mgSkaidulos: 2gCukrus: 12gVitaminas A: 150IUVitaminas C: 15mg
Recepto raktažodžiai Barščiai, Humoras virtuvėje, Virtuvės klaidos
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating