![](https://virtuveje.lt/wp-content/uploads/2024/08/kaimisku-lasiniu-ir-grybu-troskinys-su-bulvemis-ir-krapais-galutinis-patiekalas-500x500.jpg)
Kaimiškų lašinių ir grybų troškinys su bulvėmis ir krapais
Šis patiekalas puikiai tinka, kai norisi po vonios atsigulti į lovą nei stovėti prie viryklės. Jis sukurtas pagal tradicinius kaimiškus receptus su šiek tiek šiuolaikinių prieskonių. Naudojami rauginti agurkai, baravykai ir krapai suteikia patiekalui ypatingą skonį. Patiekalas kvepia kaimu ir močiutės virtuve, todėl tikrai sušildys ir pamalonins jūsų skonio receptorius.
Reikalingi Įrankiai
- Didelis puodas (Geriausia ketaus)
- Medinis šaukštas (Maišymui)
- Peilis (Daržovėms pjaustyti)
- Pjaustymo lenta
Ingredientai
- 2 vnt Svogūnai - Smulkinti
- 100 g Kaimiški lašiniai - Smulkinti
- 2 vnt Bulvės - Nulupti ir pjaustyti
- 1 vnt Čili pipiras - Smulkintas
- 1 stiklainis Konservuoti baravykai
- 500 ml Pienas - Supurtytas su miltais
- 1 šaukštas Miltai
- 1 šaukštelis Ciberžolė
- Žiupsnelis Pipirai - Pagal skonį
- Daug Šaldyti krapai - Arba švieži
- 4 vnt Rauginti agurkai - Patiekimui
Gaminimo eiga
- Svogūnus ir smulkintus lašinius kepkite svieste, kol suminkštės ir taps auksiniai.
- Bulves nulupkite ir pjaustykite, tada pridėkite prie svogūnų ir lašinių, kepkite kartu.
- Pridėkite smulkintą čili pipirą ir konservuotus baravykus į puodą.
- Supilkite pieną, suplaktą su miltais, ciberžole ir pipirais. Užvirkite ir virkite, kol viskas suminkštės ir susimaišys.
- Įberkite daug šaldytų arba šviežių krapų ir gerai išmaišykite.
- Patiekite su raugintais agurkais.
Pabaigai…
Šis patiekalas yra itin paprastas ir greitai paruošiamas, puikiai tinka šaltoms žiemos dienoms.
Maistingumo lentelė
Angliavandeniai: 35gBaltymai: 10gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 10gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 5gCholesterolis: 50mgNatris: 600mgKalis: 700mgSkaidulos: 5gCukrus: 10gVitaminas A: 300IUVitaminas C: 20mg