Kaip supjaustyti varškės sūrį, kad netrupėtų

Kaip supjaustyti varškės sūrį, kad netrupėtų

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Varškės sūris yra vienas iš pagrindinių lietuviškos virtuvės ingredientų. Šis receptas yra skirtas tiems, kurie nori sužinoti, kaip gražiai ir tiksliai supjaustyti sūrį, kad jis netrupėtų. Tai yra paprastas, bet itin naudingas patarimas, kurį verta išmokti.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Iš viso 10 minutes
Patiekalas Patarimai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 1 sūris
Kalorijos(-ų) 250 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Aštrus peilis (Svarbu, kad būtų labai aštrus)
  • Pjaustymo lentelė

Ingredientai
  

  • 1 vnt Varškės sūris - Pirktinis ar naminis

Gaminimo eiga
 

  • Paimkite aštrų peilį ir užtikrinkite, kad jis yra pakankamai aštrus. Peilis turi būti pakankamai didelis, kad galėtų pjauti per visą sūrio plotį.
  • Padėkite varškės sūrį ant pjaustymo lentelės. Pradėkite pjaustyti nuo vieno galo, lėtai ir užtikrintai, stumdami peilį tiesiai per sūrį.
  • Stenkitės pjaustyti vienodo storio riekeles, kad kiekviena jų būtų lygi ir netrupėtų.
  • Sūrį galima pateikti su skrudinta duona, medumi ar kitais priedais, kurie jums patinka.

Pabaigai…

Jei sūris yra labai šviežias ir minkštas, gali būti naudinga jį trumpam palikti šaldytuve, kad šiek tiek sutvirtėtų prieš pjaustant.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 250kcalAngliavandeniai: 5gBaltymai: 20gRiebalai: 15gSotieji riebalai: 10gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 3gCholesterolis: 50mgNatris: 200mgKalis: 50mgCukrus: 2gVitaminas A: 100IU
Recepto raktažodžiai Pjaustymas, Varškės sūris
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai