
Karališki pusryčiai su gvakamole
Šis receptas suteikia jums galimybę pradėti dieną karališkais pusryčiais. Per naktį mirkytos avižos, sumaišytos su keptomis daržovėmis ir gvakamole, sukuria nuostabų skonį ir tekstūrą. Tai puikus būdas įnešti šviežumo ir energijos į savo rytą.
Reikalingi Įrankiai
- Puodas (Avižoms virti)
- Keptuvė (Daržovėms kepti)
- Peilis (Daržovėms pjaustyti)
Ingredientai
Avižos
- 100 g Pilno grūdo avižos - Mirkytos per naktį
Daržovės
- 1 vnt Brokolis - Kapotas
- 1 vnt Pomidoras - Supjaustytas
- 1 vnt Agurkas - Supjaustytas
- 1 šaukštas Ghee sviestas - Daržovėms kepti
Gvakamolė
- 1 vnt Avokadas - Trintas
- 1 vnt Citrina - Sultys
- pagal skonį Chili snaigės - Prieskoniams
Gaminimo eiga
- Per naktį mirkytas avižas ryte perplauti, užvirti ir brinkinti, kol gaminamos daržovės.
- Keptuvėje su ghee sviestu pakepinti kapotą brokolį, pomidorą ir agurką, šiek tiek įpilti vandens. Sumaišyti su paruoštomis avižomis.
- Gvakamolei sumaišyti avokadą su citrinos sultimis ir chili snaigėmis.
- Sumaišytas daržoves ir avižas patiekti su gvakamole.
Pabaigai…
Ghee sviestas suteikia daržovėms turtingesnį skonį, tačiau galima naudoti ir kitą riebalą pagal jūsų pageidavimus.
Maistingumo lentelė
Kalorijos(-ų): 350kcalAngliavandeniai: 50gBaltymai: 8gRiebalai: 15gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 4gMononesotieji riebalai: 6gNatris: 10mgKalis: 400mgSkaidulos: 8gCukrus: 5gVitaminas A: 600IUVitaminas C: 15mg