Karšti pyragėliai

Karšti pyragėliai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Labas vėlyvas rytas! Na, ar daug margučių suvalgėte? Jei nežinote, kaip panaudoti likusius, štai dar viena iš daugelio idėjų. Šie karšti pyragėliai yra puikus būdas panaudoti likusius kietai virtus kiaušinius, kartu su švelnia sviestinės tešlos tekstūra ir kvapniuoju užtepu.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pusryčiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Orkaitė (Įkaitinta iki 190°C)
  • Kepimo skarda
  • Tešlos peilis (Kvadratams supjaustyti)
  • Šepetėlis (Tešlai aptepti pienu arba kiaušinio plakiniu)

Ingredientai
  

Tešla

  • 4 lakštai Sviestinė tešla - Supjaustyta kvadratais

Užtepas

  • 4 vnt Kietai virti kiaušiniai - Smulkiai pjaustyti
  • 1 vnt Šalot svogūnas - Smulkiai pjaustytas
  • 100 g Puskietis sūris - Tarkuotas
  • 1 vnt Marinuotas agurkėlis - Smulkiai pjaustytas
  • Laiškinis česnakas - Smulkiai pjaustytas
  • 1 a.š. Pesto
  • 1 a.š. Garstyčios
  • 2 v.š. Creme fraiche - Arba riebi grietinė
  • Maltų pipirų - Pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Sviestinės tešlos lakštus supjaustyti kvadratais.
  • Sumaišyti smulkiai pjaustytus kiaušinius, šalot svogūną, tarkuotą sūrį, marinuotą agurkėlį, laiškinį česnaką, pesto, garstyčias, creme fraiche ir maltus pipirus.
  • Ant kiekvieno tešlos kvadrato dėti po šaukštą užtepo.
  • Tešlos kampučius aptepti pienu arba kiaušinio plakiniu.
  • Kepti orkaitėje 190°C temperatūroje apie 15 minučių, kol tešla taps aukso spalvos.

Pabaigai…

Galite eksperimentuoti su kitais prieskoniais ar sūrio rūšimis, kad atrastumėte savo mėgstamiausią derinį.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 30gBaltymai: 10gRiebalai: 15gSotieji riebalai: 8gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 5gCholesterolis: 150mgNatris: 400mgKalis: 200mgSkaidulos: 2gCukrus: 3gVitaminas A: 300IUVitaminas C: 6mg
Recepto raktažodžiai Karšti pyragėliai, Receptai su nuotraukomis, Sviestinė tešla, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai