Karšti sumuštiniai su varške

Karšti sumuštiniai su varške

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis receptas yra apie paprastus, bet skanius karštus sumuštinius su varške. Tai greitas ir lengvas užkandis, kurį galite pagaminti vos per kelias minutes. Sumuštiniai turi puikų skonį, nes varškė, pakepinta iki auksinės spalvos, tampa ypatingai gardi. Pagardinkite krapais arba mėgstamomis žolelėmis, kad praturtintumėte skonį.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 25 minutes
Patiekalas Užkandžiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos
Kalorijos(-ų) 300 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Keptuvė (Tinka kepti sumuštiniams su varške)
  • Mentelė (Naudokite apverčiant sumuštinius)
  • Pjaustymo lenta (Sumuštiniams paruošti)

Ingredientai
  

Sumuštiniai

  • 8 vnt Duonos riekės - Geriausia naudoti baltą duoną
  • 200 g Varškė - Gali būti liesa ar riebesnė, pagal skonį
  • 2 vnt Kiaušiniai - Sumuštiniams aptepti
  • 1 ž. Druska - Pagal skonį
  • Pagal skonį Krapai - Papuošimui

Gaminimo eiga
 

  • Sumaišykite varškę su druska, kol taps vienalytė mase.
  • Ant duonos riekių užtepkite paruoštą varškės masę.
  • Dubenyje suplakite kiaušinius. Panardinkite kiekvieną sumuštinį į plaktą kiaušinį iš abiejų pusių.
  • Įkaitinkite keptuvę ir kepkite sumuštinius iš abiejų pusių, kol jie taps auksinės spalvos.
  • Nuimkite nuo ugnies ir apibarstykite smulkintais krapais prieš patiekiant.

Pabaigai…

Šie sumuštiniai puikiai tinka kaip greitas pusryčių ar užkandžių pasirinkimas. Jei norite, galite pridėti dar šiek tiek česnako ar svogūno, kad suteiktumėte papildomą skonį.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 300kcalAngliavandeniai: 35gBaltymai: 15gRiebalai: 12gSotieji riebalai: 6gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 4gCholesterolis: 90mgNatris: 350mgKalis: 180mgSkaidulos: 3gCukrus: 5gVitaminas A: 300IUVitaminas C: 5mg
Recepto raktažodžiai Greiti receptai, Karšti sumuštiniai, Varškės sumuštiniai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai