Kepta duona su kiaušinių įdaru

Kepta duona su kiaušinių įdaru

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Turbūt dauguma žino paprasta ir seną česnakinės duonos sumuštinukų receptą. Tad siūlome Jums pasigaminti originalesnį, įdomesnį ir kiek neįprastesnį variantą, kuris skoniu gerokai pralenks keptą duoną, o sumuštinukai dings iš lėkštės akimirksniu!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 25 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 40 minutes
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • 0,5 kg šviesios duonos
  • Aliejus kepimui
  • 5 kiaušiniai
  • 2-3 šaukštai majonezo
  • Prieskoniai: druska, pipirai
  • Kelios česnako skiltelės

Gaminimo eiga
 

  • Duonos riekeles padalinti į norimas dalis.
  • Įkaitinti keptuvę ir aliejų, pakepti duoną iš abiejų pusių. (Aliejaus perteklių galima nusausinti). Duoną ištrinti česnaku.
  • Kietai išvirti kiaušinius. Supjaustyti.
  • Į dubenį suberti pjaustytus kiaušinius, prieskonius, sudėti majonezą, gerai išmaišyti.
  • Gautą kiaušinių masę tepti ant duonos riekelių.
  • Skanaus!

Pabaigai…

Skanaus!
Recepto raktažodžiai Lietuviški patiekalai, Patiekalai šeimai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai