Kepti bulvės su šonine ir raugintais kopūstais

Kepti bulvės su šonine ir raugintais kopūstais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis receptas atsirado, kai buvo panaudoti vakar likę kepti bulvės, kurios kartu su šonine ir kiaušiniais pavirto į sočius ir skanius pusryčius. Rauginti kopūstai suteikia patiekalui gaivumo ir šiek tiek rūgštelės, todėl skonis yra puikiai subalansuotas.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 25 minutes
Patiekalas Pusryčiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 2 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Keptuvė (Reikalinga bulvėms ir šoninei kepti)
  • Šluotelė (Kiaušiniams plakti)
  • Peilis (Bulvėms ir šoninei pjaustyti)
  • Pjaustymo lentelė

Ingredientai
  

Patiekalo sudedamosios dalys

  • 200 g Keptos bulvės - Likę nuo vakaro
  • 3 vnt Kiaušiniai
  • 150 g Kiaulienos šoninė - Pakepinta
  • 150 g Rauginti kopūstai
  • Druska ir pipirai - Pagal skonį
  • Šiek tiek Šviežios krapai - Pabarstymui

Gaminimo eiga
 

  • Keptuvėje pašildyti keptas bulves. Pridėti plaktus kiaušinius ir kepti, kol kiaušiniai bus paruošti.
  • Keptuvėje ant vidutinės ugnies iškepti šoninę, kol ji taps traški.
  • Patiekite bulves su kiaušiniais ir šonine, šalia sudėdami raugintus kopūstus.
  • Pabarstykite šviežiais krapais, patiekite iš karto.

Pabaigai…

Jei norite, galite įdėti svogūnų ar česnakų, kad patiekalui suteiktumėte daugiau skonio.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 25gBaltymai: 20gRiebalai: 30gSotieji riebalai: 10gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 12gCholesterolis: 200mgNatris: 800mgKalis: 400mgSkaidulos: 5gCukrus: 3gVitaminas A: 300IUVitaminas C: 15mg
Recepto raktažodžiai Kepti bulvės, Pusryčių receptai, Rauginti kopūstai, Šoninė
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai