Kepti obuoliai su rudu cukrumi
Šis paprastas ir greitas desertas yra puikus būdas pasinaudoti obuoliais. Tiesiog pašalinkite obuolių sėklas, įdėkite juos į orkaitę ir, kol jie dar karšti, į kiekvieno obuolio vidų įdėkite šaukštelį rudojo cukraus. Rezultatas – skanus ir lengvas desertas, kuris patiks visai šeimai.
Reikalingi Įrankiai
- Kepimo skarda (Reikalinga obuoliams kepti)
- Peilis (Obuolių sėkloms pašalinti)
Ingredientai
- 8 vnt Obuoliai - Be sėklų
- 8 a.š. Rudasis cukrus - Į kiekvieną obuolį po šaukštelį
Gaminimo eiga
- Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
- Peiliu pašalinkite obuolių sėklas.
- Dėkite obuolius ant kepimo skardos ir kepkite 30 minučių arba kol obuoliai suminkštės.
- Kai obuoliai iškepa, kol jie dar karšti, į kiekvieno obuolio vidų įdėkite po šaukštelį rudojo cukraus.
Pabaigai…
Norint įdomesnio skonio, į obuolius galite įdėti cinamono arba riešutų mišinio.
Maistingumo lentelė
Angliavandeniai: 25gBaltymai: 1gRiebalai: 0.5gMononesotieji riebalai: 0.5gNatris: 2mgKalis: 200mgSkaidulos: 4gCukrus: 20gVitaminas A: 100IUVitaminas C: 7mg