Kepti obuoliai su rudu cukrumi

Kepti obuoliai su rudu cukrumi

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis paprastas ir greitas desertas yra puikus būdas pasinaudoti obuoliais. Tiesiog pašalinkite obuolių sėklas, įdėkite juos į orkaitę ir, kol jie dar karšti, į kiekvieno obuolio vidų įdėkite šaukštelį rudojo cukraus. Rezultatas – skanus ir lengvas desertas, kuris patiks visai šeimai.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 8 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Kepimo skarda (Reikalinga obuoliams kepti)
  • Peilis (Obuolių sėkloms pašalinti)

Ingredientai
  

  • 8 vnt Obuoliai - Be sėklų
  • 8 a.š. Rudasis cukrus - Į kiekvieną obuolį po šaukštelį

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
  • Peiliu pašalinkite obuolių sėklas.
  • Dėkite obuolius ant kepimo skardos ir kepkite 30 minučių arba kol obuoliai suminkštės.
  • Kai obuoliai iškepa, kol jie dar karšti, į kiekvieno obuolio vidų įdėkite po šaukštelį rudojo cukraus.

Pabaigai…

Norint įdomesnio skonio, į obuolius galite įdėti cinamono arba riešutų mišinio.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 25gBaltymai: 1gRiebalai: 0.5gMononesotieji riebalai: 0.5gNatris: 2mgKalis: 200mgSkaidulos: 4gCukrus: 20gVitaminas A: 100IUVitaminas C: 7mg
Recepto raktažodžiai Greitai paruošiama, Kepti obuoliai, Lengvas desertas, Rudasis cukrus
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai