Kepti sumuštiniai su vištiena, kumpeliu ir agurkėliais

Kepti sumuštiniai su vištiena, kumpeliu ir agurkėliais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Velyvi pusryčiai po sočios vakarienės – paprasta, bet skanu! Šie kepti sumuštiniai yra pagaminti iš baltos duonos, keptos vištienos, kumpio, pievagrybių ir marinuotų agurkėlių. Šį paprastą receptą galėsite išbandyti šeštadienio rytą, kai norisi kažko greito ir gardaus.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Pusryčiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 2 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Orkaitė (Įkaitinta iki 180°C)
  • Kepimo skarda (Išklota kepimo popieriumi)
  • Pjaustymo lentelė (Ingredientams susmulkinti)
  • Peilis (Ingredientams pjaustyti)

Ingredientai
  

  • 2 vnt Balta duona - Riekelės
  • 100 g Kepta vištiena - Supjaustyta mažais gabaliukais
  • 50 g Kumpelis - Supjaustytas gabaliukais
  • 50 g Pievagrybiai - Smulkinti
  • 30 g Marinuoti agurkėliai - Smulkinti
  • 50 g Sūris - Tarkuotas
  • pagal skonį Picos prieskoniai
  • pagal skonį Kečupas - Papuošti

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
  • Ant kepimo skardos išklotos kepimo popieriumi, dėkite duonos riekeles.
  • Ant duonos dėkite keptos vištienos gabaliukus, kumpelį, pievagrybius ir marinuotus agurkėlius.
  • Apibarstykite picos prieskoniais ir tarkuotu sūriu.
  • Kepkite orkaitėje apie 10 minučių, kol sūris išsilydys ir sumuštiniai bus auksinės spalvos.
  • Prieš patiekiant, sumuštinius papuoškite kečupu.

Pabaigai…

Šis receptas puikiai tinka greitiems pusryčiams ar lengvam užkandžiui. Galite eksperimentuoti su ingredientais, pvz., pridėti daržovių ar keisti sūrį pagal skonį.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 35gBaltymai: 20gRiebalai: 15gSotieji riebalai: 7gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 5gCholesterolis: 50mgNatris: 600mgKalis: 200mgSkaidulos: 3gCukrus: 4gVitaminas A: 300IUVitaminas C: 5mg
Recepto raktažodžiai Greiti pusryčiai, Kepti sumuštiniai, Receptai su nuotraukomis, Sumuštiniai, Vištiena
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai