Keptos dešrelės bandelėse su česnakiniu padažu

Keptos dešrelės bandelėse su česnakiniu padažu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis paprastas, bet labai skanus patiekalas puikiai tinka greitam užkandžiui ar vakarienei. Naudojant grilio keptuvę, bandelės ir dešrelės tampa ypatingai traškios, o česnakinis padažas su garstyčiomis suteikia ypatingą skonį.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Užkandžiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 3 porcijos
Kalorijos(-ų) 300 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Grilio keptuvė (Naudojama bandelėms ir dešrelėms kepti, suteikia traškumą.)
  • Šaukštelis (Padažams tepti ant bandelių.)

Ingredientai
  

Ingredientai

  • 3 vnt Bandelės - Naudokite ilgas bandeles, tinkamas dešrelėms įdėti.
  • 3 vnt Dešrelės - Keptos ant grilio keptuvės.
  • 3 šaukšteliai Kečiupas - Patepkite bandelių vidų.
  • 3 šaukšteliai Garstyčios - Patepkite bandelių vidų.
  • 3 šaukšteliai Česnakinis padažas - Patepkite bandelių vidų.

Gaminimo eiga
 

  • Bandelės ir dešrelės apkepkite grilio keptuvėje, kol jos taps traškios.
  • Ant kiekvienos bandelės vidinės pusės užtepkite kečiupo, garstyčių ir česnakinio padažo.
  • Į bandeles įdėkite keptas dešreles ir iš karto patiekite. Skanaukite!

Pabaigai…

Norint suteikti patiekalui dar daugiau skonio, galite pridėti marinuotų agurkėlių ar sūrio riekelę į bandelę prieš įdedant dešrelę.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 300kcalAngliavandeniai: 30gBaltymai: 12gRiebalai: 15gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 3gMononesotieji riebalai: 7gCholesterolis: 30mgNatris: 500mgKalis: 200mgSkaidulos: 2gCukrus: 5gVitaminas A: 100IUVitaminas C: 2mg
Recepto raktažodžiai Bandelės, Česnakinis padažas, Keptos dešrelės, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai