
Keptos dešrelės bandelėse su česnakiniu padažu
Šis paprastas, bet labai skanus patiekalas puikiai tinka greitam užkandžiui ar vakarienei. Naudojant grilio keptuvę, bandelės ir dešrelės tampa ypatingai traškios, o česnakinis padažas su garstyčiomis suteikia ypatingą skonį.
Reikalingi Įrankiai
- Grilio keptuvė (Naudojama bandelėms ir dešrelėms kepti, suteikia traškumą.)
- Šaukštelis (Padažams tepti ant bandelių.)
Ingredientai
Ingredientai
- 3 vnt Bandelės - Naudokite ilgas bandeles, tinkamas dešrelėms įdėti.
- 3 vnt Dešrelės - Keptos ant grilio keptuvės.
- 3 šaukšteliai Kečiupas - Patepkite bandelių vidų.
- 3 šaukšteliai Garstyčios - Patepkite bandelių vidų.
- 3 šaukšteliai Česnakinis padažas - Patepkite bandelių vidų.
Gaminimo eiga
- Bandelės ir dešrelės apkepkite grilio keptuvėje, kol jos taps traškios.
- Ant kiekvienos bandelės vidinės pusės užtepkite kečiupo, garstyčių ir česnakinio padažo.
- Į bandeles įdėkite keptas dešreles ir iš karto patiekite. Skanaukite!
Pabaigai…
Norint suteikti patiekalui dar daugiau skonio, galite pridėti marinuotų agurkėlių ar sūrio riekelę į bandelę prieš įdedant dešrelę.
Maistingumo lentelė
Kalorijos(-ų): 300kcalAngliavandeniai: 30gBaltymai: 12gRiebalai: 15gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 3gMononesotieji riebalai: 7gCholesterolis: 30mgNatris: 500mgKalis: 200mgSkaidulos: 2gCukrus: 5gVitaminas A: 100IUVitaminas C: 2mg