Keptuvėje keptas varškės sūris su kiaušiniais

Keptuvėje keptas varškės sūris su kiaušiniais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis paprastas, bet skanus patiekalas yra vaikystės prisiminimas, kurį su malonumu prisimena daugelis. Keptuvėje kepamas varškės sūris su kiaušiniais ant sviestuko yra tikra pusryčių klasika, kuri patiks visai šeimai. Patiekalas skaniausias, kai valgomas karštas, tiesiai iš keptuvės.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 15 minutes
Patiekalas Pusryčiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 2 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Keptuvė (Geriau naudoti nepridegančią)
  • Mentelė (Kiaušiniams apversti)
  • Šluotelė (Kiaušiniams išplakti)

Ingredientai
  

  • 4 vnt Kiaušiniai - Geriau naudoti šviežius kiaušinius
  • 100 g Varškės sūris - Supjaustytas riekelėmis
  • 1 vnt Druskos žiupsnelis - Pagal skonį
  • 20 g Sviestas - Kepimui

Gaminimo eiga
 

  • Į keptuvę įdėkite sviesto ir leiskite jam ištirpti. Ant jo sudėkite varškės sūrio riekeles ir lengvai apkepkite iš abiejų pusių.
  • Kai sūris lengvai apskrus, užpilkite išplaktus su druska kiaušinius. Kepkite, kol kiaušiniai taps auksinės spalvos ir gražiai apskrus.
  • Patikrinkite, ar patiekalas gerai iškepęs, ir, jei norite, patiekite karštą tiesiai iš keptuvės.

Pabaigai…

Patiekalo skonis geriausias, kai valgomas karštas. Jei norite, galite pridėti šviežių žolelių ar prieskonių.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 3gBaltymai: 15gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 10gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 7gCholesterolis: 250mgNatris: 300mgKalis: 150mgCukrus: 1gVitaminas A: 500IU
Recepto raktažodžiai Greitas pusrytis, Kiaušiniai, Sūris keptas ant sviesto, Varškės sūris
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai