Krabų lazdelės alaus tešloje

Krabų lazdelės alaus tešloje

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Buvo planuota kepti krabų lazdeles alaus tešloje, bet turėjau nedaug krabų lazdelių, todėl jas susmulkinau ir sudėjau į tešlą. Tai puikus būdas panaudoti mažus likučius. Blyneliai tikrai labai skanūs ir traškūs, su švelniu krabų skoniu, puikiai tinka greitam užkandžiui arba lengviems pietums.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Užkandžiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos
Kalorijos(-ų) 250 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Dubuo (Tešlai sumaišyti)
  • Plaktuvas (Tešlai sumaišyti)
  • Keptuvė (Blyneliams kepti)
  • Mentelė (Blyneliams apversti)

Ingredientai
  

Tešla

  • 100 g Miltai
  • 1 vnt Kiaušinis
  • 150 ml Alaus - Lengvo skonio
  • Žiupsnelis Druska

Įdaras

  • 50 g Krabų lazdelės - Susmulkintos

Gaminimo eiga
 

  • Sumaišykite miltus su kiaušiniu, įberkite žiupsnelį druskos ir įpilkite alų. Viską gerai išplakite, kad tešla būtų vienalytė.
  • Susmulkintas krabų lazdeles įmaišykite į tešlą.
  • Įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus. Pilkite šaukštu tešlą su krabų lazdelėmis į keptuvę ir kepkite blyneliai iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Pabaigai…

Blynelius galima patiekti su citrinos skiltele arba žolelių jogurtiniu padažu. Krabų lazdeles galite pakeisti kitais jūros gėrybėmis ar net smulkiai supjaustyta vištiena.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 250kcalAngliavandeniai: 35gBaltymai: 8gRiebalai: 10gSotieji riebalai: 2gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 3gCholesterolis: 60mgNatris: 300mgKalis: 200mgSkaidulos: 1gCukrus: 2gVitaminas A: 100IUVitaminas C: 5mg
Recepto raktažodžiai Alaus tešla, blyneliai, Krabų lazdelės, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating