Krevečių ir greifrutų salotos

Krevečių ir greifrutų salotos

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Siūlome paragauti krevečių, greipfrutų ir avokado salotų. Tikimės, kad jums patiks.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 didelis greipfrutas
  • 2 avokadai
  • 100 g. krevečių
  • 1 skiltelė česnako
  • Truputis alyvuogių aliejaus
  • Druskos, pipiro pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Nuo krevečių nulupti lukštus ir patroškinti garuose
  • Greipfrutą perpjaukite pusiau ir išskuobkite vidų (į jį dėsime salotas)
  • Nuo greipfruto minkštimo nuimkite skureles ir supjaustykite
  • Avokadus supjaustykite smulkiais kubeliais
  • Į dubenį sudėkite greifruto ir avokado gabaliukus, užpilkite truputį alyvuogių aliejaus, įdėkite smulkintą česnaką, druskos, pipiro pagal skonį ir palikite pastovėti 10 min.
  • Į du greipfruto žievės „dubenėlius“ po lygiai padalykite paruoštą greipfrutų ir avokadų masę, ant viršaus uždėkite krevečių.

Pabaigai…

Skanaus!
Recepto raktažodžiai Salotos, sveikas maistas, vaisiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai