Krevečių ir greifrutų salotos
Siūlome paragauti krevečių, greipfrutų ir avokado salotų. Tikimės, kad jums patiks.
Ingredientai
- 1 didelis greipfrutas
- 2 avokadai
- 100 g. krevečių
- 1 skiltelė česnako
- Truputis alyvuogių aliejaus
- Druskos, pipiro pagal skonį
Gaminimo eiga
- Nuo krevečių nulupti lukštus ir patroškinti garuose
- Greipfrutą perpjaukite pusiau ir išskuobkite vidų (į jį dėsime salotas)
- Nuo greipfruto minkštimo nuimkite skureles ir supjaustykite
- Avokadus supjaustykite smulkiais kubeliais
- Į dubenį sudėkite greifruto ir avokado gabaliukus, užpilkite truputį alyvuogių aliejaus, įdėkite smulkintą česnaką, druskos, pipiro pagal skonį ir palikite pastovėti 10 min.
- Į du greipfruto žievės „dubenėlius“ po lygiai padalykite paruoštą greipfrutų ir avokadų masę, ant viršaus uždėkite krevečių.
Pabaigai…
Skanaus!