Kugelis su Raugintais Kopūstais ir Paukštiena

Kugelis su Raugintais Kopūstais ir Paukštiena

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šiandienos pietums pasirinkau gabaliuką kugelio, kurį pakepinau keptuvėje, taip pat paukštienos ir raugintų kopūstų su šonkauliukais. Visą šį derinį pagardinau vištienos prieskoniais ir daržovėmis. Toks patiekalas man primena vaikystę ir močiutės gaminius. Super skonis, kuris maloniai nuteikia.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Pietūs
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 2 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Keptuvė (Reikalinga kugelio ir paukštienos apkepimui.)
  • Peilis (Mažų gabaliukų supjaustymui.)
  • Pjaustymo lentelė
  • Mentelė (Apversti ingredientams keptuvėje.)

Ingredientai
  

Kugelis

  • 1 gabaliukas Kugelis - Pakepintas keptuvėje.
  • 1 porcija Rauginti kopūstai su šonkauliukais - Troškinti su morka, svogūnu ir aitriąja paprika.
  • 1 porcija Parūkyta paukštiena - Pabarstyta vištienos prieskoniais ir apkepinta keptuvėje.
  • 1 šaukštas Grietinė - Papuošimui ant kugelio.

Gaminimo eiga
 

  • Supjaustykite parūkytą paukštieną mažais gabaliukais, pabarstykite vištienos prieskoniais ir pakepinkite keptuvėje.
  • Troškinkite raugintus kopūstus su šonkauliukais, įpilkite šiek tiek aliejaus, pakepinkite morką, pusę svogūno, lauro lapus ir truputį aitriosios paprikos.
  • Patiekite kugelio gabaliuką su troškintais kopūstais ir parūkytą paukštieną, ant kugelio uždėkite šaukštą grietinės.

Pabaigai…

Jei norite daugiau skonio, galite įdėti dar daugiau prieskonių arba naudoti skirtingas paukštienos rūšis.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 45gBaltymai: 20gRiebalai: 25gSotieji riebalai: 10gPolinesotieji riebalai: 3gMononesotieji riebalai: 12gCholesterolis: 75mgNatris: 600mgKalis: 400mgSkaidulos: 4gCukrus: 6gVitaminas A: 500IUVitaminas C: 10mg
Recepto raktažodžiai Kugelis, Paukštiena, Rauginti kopūstai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai