Kukurūzų košė

Kukurūzų košė

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Jei Jums atsibodo kasdienės košės iš manų, grikių, avižinių dribsnių ir kitos, išbandykite kukurūzų košę!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 120-150 g smulkiai maltų kukurūzų kruopos
  • 1 litras vandens
  • 150 g parmezano sūrio
  • 4 šaukštai grietinės
  • Druska pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Užvirinti vandenį, jį pasūdyti, užvirus pamažu, vis maišant berti kukurūzų kruopas.
  • Nuolatos maišyti ir virti apie 10-15 min ant silpnos ugnies (košė sutirštės).
  • Sutarkuoti sūrį. Košei baigus virti suberti sūrį, jis išsilydys.
  • Įdėti grietinės ir dar kartą išmaišyti.
  • Skanaus!

Pabaigai…

Skanaus!
Recepto raktažodžiai Greitai pagaminami, Košės, Patiekalai pusryčiams
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai