Lašiša su apelsinų ir grietinėlės padažu

Lašiša su apelsinų ir grietinėlės padažu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis receptas yra ypatingas dėl marinavimo proceso ir unikalaus apelsinų padažo, kuris suteikia lašišai subtilaus saldumo ir citrusinių vaisių aromato. Receptas buvo paruoštas naudojant šviežius ingredientus, o visa tai užbaigta su švelniu grietinėlės padažu.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 6 minutes
Iš viso 16 minutes
Patiekalas Pagrindiniai patiekalai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos
Kalorijos(-ų) 350 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Keptuvė (Keptuvei su dangčiu, kad galima būtų troškinti.)
  • Peilis (Skirtas apelsinui perpjauti ir lašišai paruošti.)
  • Pjaustymo lenta

Ingredientai
  

  • 4 vnt Lašišos kepsniai
  • 1 vnt Didelis apelsinas - Naudojamos sultys.
  • 100 ml Grietinėlė
  • Pagal skonį Druska
  • Pagal skonį Pipirai
  • Pagal skonį Žuvies prieskoniai
  • Pagal skonį Petražolės - Kapotos.
  • Pagal skonį Krapai - Kapoti.

Gaminimo eiga
 

  • Lašišos kepsnius pabarstykite druska, pipirais ir žuvies prieskoniais. Palikite marinuotis per naktį.
  • Įkaitinkite keptuvę su nedideliu kiekiu aliejaus. Kepkite lašišos kepsnius po 2 minutes iš abiejų pusių.
  • Išspauskite apelsino sultis ir supilkite jas į keptuvę. Įpilkite grietinėlės ir uždengę keptuvę troškinkite dar 2 minutes.
  • Pabarstykite kapotomis petražolėmis ir krapais prieš pat patiekimą.

Pabaigai…

Šis receptas puikiai tinka lengvai vakarienei. Patiekite su šviežiomis daržovėmis ar ryžiais.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 350kcalAngliavandeniai: 8gBaltymai: 30gRiebalai: 24gSotieji riebalai: 9gPolinesotieji riebalai: 3gMononesotieji riebalai: 12gCholesterolis: 85mgNatris: 300mgKalis: 450mgSkaidulos: 1gCukrus: 5gVitaminas A: 500IUVitaminas C: 30mg
Recepto raktažodžiai Apelsinų padažas, Grietinėlės padažas, Lašiša
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai