Lavašas su įdaru
Daugiau informacijos rasite apačioje.
Ingredientai
- 1 lavašas
- 400g pievagrybių
- 200g fermentinio sūrio
- 2 kietai virti kiaušiniai
- 1 sauja kaparėlių
- 2 nedideli svogūnai
- druska
- juodieji pipirai
- majonezas
Gaminimo eiga
- Svogūnus ir pievagrybius supjaustome smulkiais kubeliais, o fermentinį sūrį ir virtus kiaušinius sutarkuojame su burokine tarka,
- Svigūnus pakepiname iki auksinės spalvos, įberiame pjaustytus pievagrybius, kaparėlius, druską, pipirus ir viską pakepiname apie vieną minutę.
- Įdarą atvėsiname, sumaišome su tarkuotu sūriu, majonezu ir kiaušiniais.
- Padaliname lavašą į dvi dalis.
- Ištepame lavašą įdaru ir labai atsargiai susukame, suvyniojame į maistinę plėvelę ir dedame porai valandų į šaldytuvą.
- Supjaustome griežinėliais. Skanaus 🙂
Pabaigai…
Švieži ingredientai dažnai daro didelę įtaką galutiniam patiekalo skoniui.