Lavašas su įdaru

Lavašas su įdaru

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Daugiau informacijos rasite apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Lietuviški patiekalai, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 lavašas
  • 400g pievagrybių
  • 200g fermentinio sūrio
  • 2 kietai virti kiaušiniai
  • 1 sauja kaparėlių
  • 2 nedideli svogūnai
  • druska
  • juodieji pipirai
  • majonezas

Gaminimo eiga
 

  • Svogūnus ir pievagrybius supjaustome smulkiais kubeliais, o fermentinį sūrį ir virtus kiaušinius sutarkuojame su burokine tarka,
  • Svigūnus pakepiname iki auksinės spalvos, įberiame pjaustytus pievagrybius, kaparėlius, druską, pipirus ir viską pakepiname apie vieną minutę.
  • Įdarą atvėsiname, sumaišome su tarkuotu sūriu, majonezu ir kiaušiniais.
  • Padaliname lavašą į dvi dalis.
  • Ištepame lavašą įdaru ir labai atsargiai susukame, suvyniojame į maistinę plėvelę ir dedame porai valandų į šaldytuvą.
  • Supjaustome griežinėliais. Skanaus 🙂

Pabaigai…

Švieži ingredientai dažnai daro didelę įtaką galutiniam patiekalo skoniui.
Recepto raktažodžiai Receptai su nuotraukomis, Užkandžiai, Vieno kąsnio užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating