Lazanija su vištiena

Lazanija su vištiena

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Jei netikėtai ateis noras į savo virtuvę įsileisti šiek tiek ir kitų šalių virtuvės vėjų, tuomet šis receptas tam puikiai tiks. Italija, turbūt, dažnam siejasi su picomis ir lazanija, tad šiandien siūlome išmėginti ir patiems pasigaminti nesudėtingą, greitai paruošiamą, bei labai kvapnią, gardžią ir su daug sūrio lazaniją!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • 3 vištienos krūtinėlės filė
  • Druska, pipirai pagardinimui
  • 1 kiaušinis plakimui +1 kiaušinis rikotai
  • Miltai, džiūvesėliai apvoliojimui
  • Aliejaus kepimui
  • 2 puodeliai rikotos
  • Pomidorų padažas
  • Lazanijos makaronų lakštai
  • 300 g sūrio (parmezano/mocarelos)

Gaminimo eiga
 

  • Vištienos krūtinėlės file, jei reikia, perpjaukite į plonesnius gabalėlius, pagardinkite druska, pipiriukais, apvoliokite miltuose, kiaušinyje ir džiūvesėliuose, dėkite į įkaitintą keptuvę ir gražiai iškepkite kaip karbonadus.
  • Paimkite dubenį, į kurį sudėkite rikotą, įmuškite kiaušinį, išmaišykite.
  • Pasiruoškite kepimo indą, į jį supilkite norimą kiekį pomidorų padažo, padenkite sluoksnį lazanijos makaronų, uždėkite dalį rikotos ir keletą apkeptos krūtinės gabalėlių, pabarstykite pusę pasiruošto sūrio, tuomet pakartokite sluoksniavimą, sudėdami likusius ingredientus.
  • Kepkite įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje apie valandą.

Pabaigai…

Skanaus!
Recepto raktažodžiai Greitai pagaminami, Greitai pagaminami patiekalai, Itališka virtuvė, Itališki patiekalai, Kepti orkaitėje, Lazanija, Makaronų patiekalai, Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai, Sūrio patiekalai, Vištienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai