Lengva pieniška uogų sriuba su sodo uogomis

Lengva pieniška uogų sriuba su sodo uogomis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Po sočių gimtadienio švenčių su tortais ir šašlykais, šis lengvas pieniškas desertas su šviežiomis sodo uogomis tikra palaima. Paprastas, gaivus ir puikiai tinkantis po sunkaus valgio ar tiesiog pasilepinimui vasaros dieną.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Iš viso 10 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos
Kalorijos(-ų) 150 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Dubuo (Didelis, sriubai su pienu maišyti)
  • Šaukštas (Uogoms ir pienui maišyti)

Ingredientai
  

Uogos

  • 200 g Avietės - Šviežios, išplautos
  • 100 g Mėlynės - Šviežios, išplautos

Pienas

  • 500 ml Pienas - Šaltas, 2% riebumo

Gaminimo eiga
 

  • Dideliame dubenyje sumaišykite avietes ir mėlynes.
  • Užpilkite uogas šaltu pienu ir lengvai išmaišykite, kad uogos pasiskirstytų po pieną.
  • Patiekite iš karto, galima pridėti šviežių mėtų lapelių papuošimui.

Pabaigai…

Galite naudoti įvairias uogas pagal sezoną. Jei norite saldesnio varianto, galite pridėti šiek tiek cukraus ar medaus.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 150kcalAngliavandeniai: 20gBaltymai: 5gRiebalai: 3gSotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 1gCholesterolis: 10mgNatris: 50mgKalis: 200mgSkaidulos: 3gCukrus: 15gVitaminas A: 100IUVitaminas C: 20mg
Recepto raktažodžiai Greitas receptas, Lengvas desertas, Pieniška sriuba, Uogos, Vasariškas desertas
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating