Lietiniai blyneliai su mėsa

Lietiniai blyneliai su mėsa

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šie lietiniai blyneliai su mėsa yra puikus pasirinkimas pusryčiams. Receptas yra lengvas ir greitas, o blyneliai yra labai skanūs. Mėsa yra sumaišyta su svogūnais ir morkomis, kas suteikia puikų skonį. Kepkite blyneliai rūkyta spirgu pateptoje keptuvėje ir mėgaukitės.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 40 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Pusryčiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Keptuvė (Rūkyta spirgu patepta keptuvė)
  • Maltuvė (Mėsai sumalti)
  • Indas (Tešlai sumaišyti)
  • Šaukštas

Ingredientai
  

Tešla

  • 500 g Miltai
  • 1.2 l Vanduo
  • 2 vnt Kiaušiniai
  • Druska - Pagal skonį

Įdaras

  • Virtos mėsytės mišinys (kiauliena, jautiena, vištiena) - Sumalta
  • Svogūnai - Pakepinti
  • Morkos - Tarkuotos ir pakepintos
  • Bulijonas - Pagal poreikį, jei įdaras sausokas

Gaminimo eiga
 

  • Sumaišyti miltus, vandenį, druską ir kiaušinius, kad gautumėte tešlą.
  • Virtą mėsą sumalti ir sumaišyti su pakepintais svogūnais ir tarkuotomis morkomis. Jei įdaras sausas, įpilti šiek tiek bulijono.
  • Kepkite blynelius rūkyta spirgu pateptoje keptuvėje, apkepdami tik vieną pusę.
  • Ant keptos blynų pusės dėti įdarą ir užlankstyti, tada dar kartą apkepinti.

Pabaigai…

Blyneliai yra itin skanūs, kai patiekiami su grietine.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 50gBaltymai: 20gRiebalai: 15gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 8gCholesterolis: 100mgNatris: 600mgKalis: 400mgSkaidulos: 3gCukrus: 5gVitaminas A: 200IUVitaminas C: 10mg
Recepto raktažodžiai Lietiniai blyneliai, Mėsos blyneliai, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai