Lietiniai su Mėsos ir Dešrelės Įdaru

Lietiniai su Mėsos ir Dešrelės Įdaru

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Po darbo pasiruošiau ypatingą vakarienę: lietiniai su įvairiais mėsos likučiais ir dešrelių įdaru. Šis receptas yra puikus būdas sunaudoti likučius ir pagaminti skanų bei sotų patiekalą.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 30 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Pagrindiniai patiekalai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 12 vnt.
Kalorijos(-ų) 350 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Keptuvė (Lietiniams kepti)
  • Plakimo šluotelė (Tešlai suplakti)
  • Šaukštas (Įdarui sumaišyti)
  • Mentelė (Lietiniams apversti)

Ingredientai
  

Tešla

  • 200 g Miltai
  • 300 ml Vanduo
  • Žiupsnelis Druska
  • 1 v.š. Augalinis aliejus

Įdaras

  • 150 g Dešrelės - Sutarkuotos
  • 100 g Kepenėlės - Smulkintos
  • 100 g Rūkyta vištienos krūtinėlė - Smulkinta
  • 50 g Svogūnas - Pakepintas
  • Žiupsnelis Pipirai
  • 2 skiltelės Česnakas - Smulkintas

Gaminimo eiga
 

  • Visus tešlos ingredientus sumaišykite ir suplakite iki vientisos masės.
  • Įkaitinkite keptuvę ir kepkite lietinius iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.
  • Paruoškite įdarą: visus įdarui skirtus ingredientus sumaišykite ir pakepkite keptuvėje.
  • Įdėkite paruoštą įdarą į lietinius ir susukite.
  • Prieš patiekiant, lietinius dar kartą pakepkite keptuvėje arba orkaitėje, kad jie būtų traškesni.

Pabaigai…

Galite naudoti bet kokius mėsos likučius, kad paruoštumėte įdarą. Eksperimentuokite su prieskoniais, kad atrastumėte savo mėgstamą skonį.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 350kcalAngliavandeniai: 30gBaltymai: 20gRiebalai: 15gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 3gMononesotieji riebalai: 7gCholesterolis: 60mgNatris: 400mgKalis: 300mgSkaidulos: 2gCukrus: 1gVitaminas A: 100IUVitaminas C: 5mg
Recepto raktažodžiai Dešrelės, Lietiniai, Mėsos įdaras
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai