Maniškis Kuršėnų vyniotinis

Maniškis Kuršėnų vyniotinis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis Kuršėnų vyniotinis yra puikus desertas, kuris pagamintas iš biskvito su kremu. Lengvas, pigus ir labai skanus receptas, kurį radau kitoje grupėje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 8 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Kepimo forma (Naudoti kepimo popierių)
  • Plakimo šluotelė (Plakti trynius su cukrumi)
  • Mentelė (Tepti kremą ant biskvito)
  • Orkaitė (Kepimui)

Ingredientai
  

Biskvitas

  • 4 vnt Kiaušiniai
  • 4 šaukštai Cukrus
  • 4 šaukštai Miltai
  • Vanilinis cukrus
  • Kepimo milteliai - Truputis

Kremas

  • 180 g Kondensuotas pienas
  • 180 g Sviestas
  • 180 g Varškė
  • Citrinos sultys - Pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Trynius išplakame atskirai su cukrumi, dedame miltus, kepimo miltelius ir vanilę. Atskirai išplakame baltymus. Sumaišome abu mišinius ir pilame į kepimo formą. Kepame 10 minučių 180°C temperatūroje.
  • Kondensuotą pieną išplakame su sviestu, dedame varškę ir citrinos sultis. Tepame ant iškepusio biskvito ir sukam vyniotinį.

Pabaigai…

Šis receptas yra labai lengvas ir greitai paruošiamas. Galite eksperimentuoti su įvairiais kremo priedais, pvz., pridėti šokolado drožlių ar uogų.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 250gBaltymai: 35gRiebalai: 80gSotieji riebalai: 25gPolinesotieji riebalai: 15gMononesotieji riebalai: 40gCholesterolis: 300mgNatris: 500mgKalis: 400mgSkaidulos: 5gCukrus: 120gVitaminas A: 500IUVitaminas C: 10mg
Recepto raktažodžiai Biskvitas, Desertai, Kremas, Kuršėnų vyniotinis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai