Manų košė su cinamonu ir sviestuku

Manų košė su cinamonu ir sviestuku

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Manų košė su cinamonu ir sviestuku – tai vaikystės skonis, kurį daugelis pamena. Šis paprastas patiekalas yra puikus būdas pradėti dieną, suteikiantis šilumos ir jaukumo. Šiame recepte išlaikomas klasikinis paprastumas, pridedant truputį sviestuko, kad suteiktų papildomo skonio.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 15 minutes
Patiekalas Pusryčiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 2 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Puodas (Vidutinio dydžio, tinka pieno virimui)
  • Šaukštas (Košei maišyti)
  • Dubuo (Patiekalui patiekti)

Ingredientai
  

  • 500 ml Pienas
  • 4 v. š. Manų kruopos
  • 1 a. š. Cukrus - Pagal skonį
  • Žiupsnelis Druska
  • 1 a. š. Cinamonas
  • 30 g Sviestas - Patiekimui

Gaminimo eiga
 

  • Pieną užvirinkite puode.
  • Į verdantį pieną po truputį berkite manų kruopas, nuolat maišant, kad nesusidarytų gumulėliai.
  • Įberkite cukraus ir druskos pagal skonį. Virkite košę 5-7 minutes, kol ji sutirštės.
  • Patiekite karštą manų košę su sviestu ir cinamonu. Norint, galima pridėti uogienės.

Pabaigai…

Cinamono kiekį galite reguliuoti pagal savo skonį. Jei norite, kad košė būtų kreminė, galite pridėti šiek tiek grietinėlės.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 45gBaltymai: 8gRiebalai: 10gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 3gCholesterolis: 20mgNatris: 150mgKalis: 250mgSkaidulos: 1gCukrus: 15gVitaminas A: 300IUVitaminas C: 1mg
Recepto raktažodžiai Cinamonas, Manų košė, Sviestas
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai