Marinuota silkė su daržovėmis

Marinuota silkė su daržovėmis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Tai puikus patiekalas vakarienei, pagamintas iš marinuotos silkės, derinant ją su šviežiais svogūnais, pomidorais ir paprikomis. Šis patiekalas yra tradicinės lietuviškos virtuvės atspindys, paprastas ir greitas paruošti, tačiau turintis intensyvų skonį. Jis ypač tinka kaip užkandis ar lengva vakarienė.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Užkandžiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos
Kalorijos(-ų) 250 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Pjaustymo lenta (Silkei ir daržovėms pjaustyti)
  • Peilis (Aštrus, pjaustymui)
  • Lėkštė (Patiekimo)

Ingredientai
  

Pagrindiniai ingredientai

  • 500 g Silkė - Marinuota, supjaustyta
  • 2 vnt Svogūnai - Supjaustyti griežinėliais
  • 2 vnt Pomidorai - Supjaustyti skiltelėmis
  • 1 vnt Raudonoji paprika - Supjaustyta juostelėmis
  • 100 g Grietinė - Patiekti šalia
  • Pagal skonį Juodieji pipirai - Malti
  • Pagal skonį Šviežios žolelės - Papuošimui, pvz. krapai

Gaminimo eiga
 

  • Silkė supjaustoma nedideliais gabalėliais ir išdėliojama ant lėkštės.
  • Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir išdėliojami šalia silkės. Pomidorai ir paprikos supjaustomi ir taip pat dedami į lėkštę.
  • Patiekite silkę su grietine, pabarstykite juodaisiais pipirais ir šviežiomis žolelėmis pagal skonį.

Pabaigai…

Galite eksperimentuoti su įvairiomis daržovėmis ar naudoti skirtingas marinavimo prieskonių variacijas, kad pritaikytumėte receptą pagal savo skonį.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 250kcalAngliavandeniai: 10gBaltymai: 15gRiebalai: 18gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 3gMononesotieji riebalai: 7gCholesterolis: 40mgNatris: 600mgKalis: 250mgSkaidulos: 2gCukrus: 4gVitaminas A: 700IUVitaminas C: 25mg
Recepto raktažodžiai Greitas receptas, Marinuota silkė, Šaltas užkandis, Tradicinis lietuviškas patiekalas
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai