Marinuotų Burokėlių Sriuba su Šoneliu

Marinuotų Burokėlių Sriuba su Šoneliu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šiandienai buvo paruošta gardi marinuotų burokėlių sriuba, kuri buvo virta su šonine. Šoninė buvo trumpai apvirta, kad įgautų dar daugiau skonio, o vėliau kartu su svogūnais, bulvėmis ir marinuotais burokėliais tapo pagrindiniu patiekalu. Ši sriuba yra lengvai pagaminama, greita, bet labai soti ir skani. Rytoj šoninė bus patiekiama pusryčiams su kiaušiniais.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Sriubos
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Puodas (Vidutinio dydžio)
  • Peilis (Daržovėms pjaustyti)
  • Pjaustymo lenta
  • Šaukštas (Sriubai maišyti)

Ingredientai
  

  • 500 g Šoninė - Apvirta
  • 2 vnt Svogūnai - Supjaustyti
  • 3 vnt Bulvės - Supjaustytos
  • 300 g Marinuoti burokėliai - Galutinėms minutėms
  • 1 l Vanduo
  • Pagal skonį Druska ir pipirai
  • 1 vnt Lauro lapas
  • 2 v.š. Grietinė - Patiekiama

Gaminimo eiga
 

  • Šoninę apvirti trumpai, kad suminkštėtų.
  • Svogūnus ir bulves supjaustyti ir dėti į puodą su vandeniu.
  • Viską virti, kol bulvės suminkštės, po to įdėti šoninę ir lauro lapą.
  • Pabaigoje įdėti marinuotus burokėlius, pagardinti druska ir pipirais pagal skonį.
  • Patiekti su šaukštu grietinės.

Pabaigai…

Šoninė gali būti patiekiama kitą dieną kaip pusryčių patiekalas su kiaušiniais.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 30gBaltymai: 15gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 8gPolinesotieji riebalai: 3gMononesotieji riebalai: 7gCholesterolis: 70mgNatris: 600mgKalis: 800mgSkaidulos: 5gCukrus: 10gVitaminas A: 300IUVitaminas C: 15mg
Recepto raktažodžiai Greiti receptai, Marinuoti burokėliai, Šoninė, Sriuba
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating