Mėsos kukulaičiai

Mėsos kukulaičiai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Kaip gaminti šį patiekalą rasite apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 35 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Lietuviški patiekalai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • Įdarui:
  • Kiaušiniai, 10 vnt.
  • Mėsa:
  • Jautienos faršas, 500 gr.
  • Kiaulienos faršas, 500 gr.
  • Svogūnai, 1 vnt.
  • Kiaušiniai, 1 vnt.
  • Prieskoniai, 1 žiups.
  • Druska, 1 žiups.
  • Kardamonas, 1 žiups.

Gaminimo eiga
 

  • Išsiverdame kiaušinius, atvėsiname, nulupame.
  • Pasiruošiame kukulius: imame faršą, į jį dedame pjaustyto svogūno galvą, mušame žalią kiaušinį, beriame žolelių prieskonių (baziliko, petražolių ir kt. ką turite), citrinpipirių, druskos, kardamono.
  • Suformuojame paplotėlį, tada imame išvirtą nuluptą kiaušinį, dedame jį į vidų, kas mėgsta rekomenduoju užpilti sojos – labai tinka. Tada užlopome viską pirščiukais, kad gautųsi kotletas.
  • Į įkaitintą orkaitę, skardą ištepus aliejumi, dedame kotletus. Kas mėgsta, gali kepti keptuvėje, bet orkaitėje geriau.
  • Karts nuo karto pašlakstykit kotletus citrinos sulčių bei aliejaus mišiniu.
  • Valgyti galima su makaronais ir pomidorų tyre, arba su bulvėm ir raugintais agurkėliais.

Pabaigai…

Skirkite laiko mėgautis maisto gaminimo aromatais ir garsais; tai yra dalis patirties.
Recepto raktažodžiai Lietuviški patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai iš faršo
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating