Mielinės dešrelės tešloje

Mielinės dešrelės tešloje

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis receptas yra paprastas ir greitas būdas paruošti skanius mielinius užkandžius su dešrelėmis. Nuo seno šis užkandis buvo populiarus įvairiose šeimose, ypač vaikų tarpe. Mielinė tešla apvynioja dešrelę ir kepama iki auksinės spalvos. Tai puikus pasirinkimas vakarienei ar užkandžiui, kuris patiks visai šeimai.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 45 minutes
Patiekalas Užkandžiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 10 porcijos
Kalorijos(-ų) 300 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Kepimo skarda (Reikalinga kepiniams dėti į orkaitę)
  • Kepimo popierius (Kepiniams ant skardos dėti)
  • Kiaušinių plakimo šepetėlis (Naudojamas kiaušinio plakinio tepimui ant tešlos)

Ingredientai
  

Mielinė tešla

  • 10 vnt. Dešrelės - Galima naudoti mėgstamą dešrelių rūšį
  • 1 vnt. Kiaušinis - Naudojamas tešlai aptepti

Gaminimo eiga
 

  • Tešlą iškočioti, supjaustyti juostelėmis ir apvynioti aplink dešreles.
  • Paruoštas dešreles dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir aptepti kiaušinio plakiniu.
  • Kepti 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes, kol paviršius taps auksinės spalvos.

Pabaigai…

Galite naudoti įvairias prieskoniuotas dešreles ar net įdėti šiek tiek sūrio, kad suteiktumėte užkandžiui papildomo skonio.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 300kcalAngliavandeniai: 25gBaltymai: 12gRiebalai: 18gSotieji riebalai: 6gPolinesotieji riebalai: 4gMononesotieji riebalai: 8gCholesterolis: 60mgNatris: 600mgKalis: 250mgSkaidulos: 2gCukrus: 2gVitaminas A: 100IUVitaminas C: 2mg
Recepto raktažodžiai Dešrelės, Greitas užkandis, Mielinė tešla
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai