Miežių ir avižų košė su džiovintomis uogomis

Miežių ir avižų košė su džiovintomis uogomis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šie lengvi pusryčiai puikiai tinka tiems, kurie mėgsta sveiką ir paprastą maistą. Miežiai ir avižos, užpilti verdančiu vandeniu ir palikti brinkti per naktį, sukuria maistingą ir skanų patiekalą. Prieš patiekiant galite pridėti savo mėgstamų priedų, pvz., džiovintų uogų.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Iš viso 5 minutes
Patiekalas Pusryčiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 1 porcija
Kalorijos(-ų) 150 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Dubuo (Vidutinio dydžio, tinka karštiems skysčiams)
  • Šaukštas

Ingredientai
  

  • 1 šaukštas Miežinės kruopos
  • 1 šaukštas Avižų dribsniai
  • Verdantis vanduo - Užpilti kruopas ir palikti brinkti
  • Džiovintos uogos - Pagal skonį, pridedama prieš patiekiant

Gaminimo eiga
 

  • Į dubenį įberkite vieną šaukštą miežinių kruopų ir vieną šaukštą avižų dribsnių.
  • Užpilkite verdančiu vandeniu taip, kad kruopos būtų visiškai uždengtos. Uždengite ir palikite brinkti, geriausia per naktį.
  • Prieš valgant, pridėkite savo mėgstamų džiovintų uogų ar kitų priedų.

Pabaigai…

Jei norite košę pagaminti greičiau, galite ją užpilti verdančiu vandeniu ir palikti brinkti tik kelias valandas. Galima ir iš vakaro užsiplikyti kruopas, kad ryte jos būtų paruoštos valgymui.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 150kcalAngliavandeniai: 30gBaltymai: 4gRiebalai: 2gKalis: 100mgSkaidulos: 5gCukrus: 5g
Recepto raktažodžiai Avižos, Greitai paruošiama, Košė, Miežiai, Sveiki pusryčiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai