Moliūgo ir medaus desertas

Moliūgo ir medaus desertas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Lietuviško derliaus didybė – moliūgas. Paprastai jis ant mūsų stalo būna žiemos mišrainių pavidalu. Tačiau ar pagalvojote, kad iš moliūgo galima pasigaminti labai skanų ir sveiką skanėstą, kurio paragavus ši sveika ir maistinga daržovė ant Jūsų stalo atsiras dažniau, o valgyti ją bus vienas malonumas!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 kg moliūgo
  • 4 šaukštai sviesto
  • 4 šaukštai medaus
  • Prieskoniai: imbieras (milteliai), riešutai (galima susmulkinti) ir kiti mėgiami pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Supjaustyti moliūgą plonais gabalėliais.
  • Ištirpinti sviestą, jį sumaišyti su skystu medumi ir prieskoniais.
  • Gautu mišiniu aptepti moliūgo gabalėlius iš abiejų pusių.
  • Sudėti ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi ir kepti 190 laipsnių orkaitėje 20-25 min.

Pabaigai…

Skanaus!
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Desertai, Sveiki patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai