Moliūgų duonelė

Moliūgų duonelė

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ši duonelė ne tik sveika ir maistinga, tačiau ir labai skani. Ja galite gardžiuotis patys, tačiau taip pat drąsiai galite pavaišinti svečius. Puikus skonis, neilga gamyba!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 5 porcijos

Ingredientai
  

  • 250 g moliūgų piure
  • 2 kiaušiniai
  • 70 g kokosų miltų
  • 2 šaukštai cukraus
  • 2 šaukštai klevų sirupo
  • 80 ml pieno
  • 2 šaukštai riešutų sviesto
  • Prieskoniai: 2 šaukšteliai cinamono, 1 šaukštelis kepimo miltelių, žiupsnelis druskos, 1 šaukštelis vanilės ekstrakto
  • Šokolado gabalėliai (nėra būtina, bet daug skaniau)

Gaminimo eiga
 

  • Inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius, cinamoną, druską.
  • Į kitą indą sumaišyti visus likusius ingridientus išskyrus šokoladą.
  • Viską labai gerai išmaišyti.
  • Sausus ingridientus (indą su miltais) iš lėto berti į indą su moliūgų piure ir kitais ingridientais, viską kartu gerai išmaišyti, jei gaminate su šokoladu, suberti ir jį.
  • Gautą masę supilti į kepimo indą, padengtą kepimo popieriumi.
  • Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 40 min. Patikrinti mediniu pagaliuku, jei tešla nelimpa – duonelė iškepė.
  • Iškepusią palikti atvėsti.

Pabaigai…

Skanaus!
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Desertai, Duona, Greitai pagaminami, Sveiki patiekalai, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai