Naminės dešros iš kiaulienos su širdimis

Naminės dešros iš kiaulienos su širdimis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šiandien buvo tikrai darbingas rytas virtuvėje – sumaliau kiaulienos mėsyte su trimis širdimis, ir paruošiau skanias namines dešras. Prieskoniai pagal norimą skonį, o vėliau virimo procesas su lauro lapais ir pipirais suteikia joms nuostabų aromatą. Šios dešros puikiai tiks pietums ar vakarienei su bulvėmis.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 45 minutes
Gamyba 1 hour
Iš viso 1 hour 45 minutes
Patiekalas Pagrindiniai patiekalai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 10 porcijos
Kalorijos(-ų) 250 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Mėsos malimo mašina (Kiaulienai ir širdims sumalti)
  • Indas dešrų gamybai (Tam, kad būtų galima sumaišyti mėsą ir prieskonius)
  • Puodas (Dešrų virimui)
  • Lauro lapai (Naudoti virimo metu)
  • Juodieji pipirai (Naudoti virimo metu)

Ingredientai
  

  • 1.5 kg Kiaulienos mėsa - Riebalų kiekis pagal skonį
  • 3 vnt Širdys - Galima pakeisti daugiau mėsos
  • Pagal skonį Prieskoniai - Česnakai, druska, pipirai, pagal skonį
  • 3-4 vnt Lauro lapai - Naudoti virimo metu
  • 1 a.š. Juodieji pipirai - Naudoti virimo metu

Gaminimo eiga
 

  • Sumalti kiaulienos mėsą ir širdis. Įmaišyti prieskonius pagal skonį.
  • Suformuoti dešras ir paruošti jas virimui.
  • Užvirinti puodą su vandeniu, įdėti lauro lapus ir juoduosius pipirus.
  • Virkite dešras apie 45-60 minučių ant vidutinės ugnies, kol jos bus pilnai išvirtos.

Pabaigai…

Galite eksperimentuoti su prieskonių proporcijomis ir įdėti mėgstamų žolelių ar česnakų daugiau.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 250kcalAngliavandeniai: 3gBaltymai: 15gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 7gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 50mgNatris: 800mgKalis: 300mgCukrus: 1gVitaminas A: 200IUVitaminas C: 2mg
Recepto raktažodžiai Kiaulienos dešros, Naminė virtuvė, Receptai su nuotraukomis, Širdys
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai