Naminiai Koldūnai su Mėsos Įdaru

Naminiai Koldūnai su Mėsos Įdaru

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Šie naminiai koldūnai su mėsos įdaru yra klasikinis lietuviškas patiekalas. Juos labai mėgsta visa šeima, o jų gaminimas suartina visus virtuvėje. Tobulai tinka tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 45 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 1 hour 5 minutes
Patiekalas Pagrindiniai patiekalai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 6 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Dubuo (Tešlai maišyti)
  • Kočėlas (Tešlai kočioti)
  • Puodas (Koldūnams virti)
  • Sietelis (Nukošti koldūnus)

Ingredientai
  

Tešla

  • 400 g Miltai - Persijoti
  • 2 vnt Kiaušiniai - Dideli
  • 150 ml Vanduo - Šiltas
  • 1 a.š. Druska

Įdaras

  • 500 g Malta mėsa - Jautiena arba kiauliena
  • 1 vnt Svogūnas - Smulkiai pjaustytas
  • 2 skiltelės Česnakas - Smulkiai pjaustytas
  • Pagal skonį Druska ir pipirai
  • 1 a.š. Krapai - Kapoti

Gaminimo eiga
 

  • Miltus, kiaušinius, vandenį ir druską sumaišyti dubenyje ir minkykite tešlą, kol ji taps elastinga.
  • Paruoštą tešlą uždenkite ir palikite pailsėti 30 minučių.
  • Sumaišykite maltą mėsą, svogūną, česnaką, druską, pipirus ir krapus įdarui.
  • Tešlą iškočiokite plonai ir išpjaukite apskritimus. Į kiekvieną apskritimą įdėkite šaukštelį įdaro ir užspauskite kraštus.
  • Virinkite koldūnus pasūdytame vandenyje apie 10 minučių, kol jie iškils į paviršių.
  • Patiekite su grietine arba keptais svogūnais.

Pabaigai…

Galite eksperimentuoti su įvairiais įdarais, tokiais kaip grybai, sūris arba daržovės.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 60gBaltymai: 25gRiebalai: 15gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 3gMononesotieji riebalai: 7gCholesterolis: 150mgNatris: 500mgKalis: 400mgSkaidulos: 3gCukrus: 2gVitaminas A: 500IUVitaminas C: 10mg
Recepto raktažodžiai Koldūnai, Mėsos įdaras, Naminiai receptai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai