Naminiai sumuštiniai su šalto rūkymo lašiša ir laiškiniais svogūnais

Naminiai sumuštiniai su šalto rūkymo lašiša ir laiškiniais svogūnais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis receptas yra puikus pasirinkimas lengviems pusryčiams po ilgo naktinio darbo. Jis sujungia namuose keptą duoną su sviestu, šaltai rūkyta lašiša ir šviežiais svogūnų laiškais. Tai ne tik skanus, bet ir greitai paruošiamas užkandis, ypač kai reikia greitai užkąsti prieš einant miegoti.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Iš viso 10 minutes
Patiekalas Pusryčiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 2 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Peilis (Duonai ir lašišai pjaustyti)
  • Lenta (Produktams pjaustyti)

Ingredientai
  

  • 4 riekės Naminė duona - Šviežiai kepta
  • 2 šaukštai Sviestas - Minkštintas
  • 50 g Šalto rūkymo lašiša - Supjaustyta plonais gabaliukais
  • pagal skonį Svogūnų laiškai - Smulkiai supjaustyti

Gaminimo eiga
 

  • Duoną plonai aptepti sviestu.
  • Ant sviesto uždėti šaltai rūkytos lašišos gabaliukus.
  • Pabarstyti smulkintais svogūnų laiškais.
  • Sumuštinius patiekti su pasirinkta arbata ar sultimis.

Pabaigai…

Sumuštinius galima pagardinti citrinos sultimis arba krapais, kad suteiktumėte dar daugiau skonio.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 35gBaltymai: 10gRiebalai: 15gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 4gMononesotieji riebalai: 6gCholesterolis: 40mgNatris: 400mgKalis: 200mgSkaidulos: 2gCukrus: 3gVitaminas A: 300IUVitaminas C: 2mg
Recepto raktažodžiai Greiti receptai, Lašiša, Sumuštiniai, Svogūnų laiškai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai