
Nebrangus užkandžių padėklas su sūriu ir lašiša
Tai nebrangus ir greitai paruošiamas užkandžių padėklas, tinkantis bet kokiai progai. Naudojami paprasti ir ekonomiški ingredientai, tačiau rezultatas nustebins tiek draugus, tiek šeimos narius. Lašiša, marinuoti agurkėliai, sūris ir kumpis sudaro pagrindą, kurį papildo pikantiška užtepėlė su „ikrais“.
Reikalingi Įrankiai
- Pjaustymo lenta (Naudoti serviravimui)
- Dantų krapštukai (Sujungti sūrį ir kumpį)
- Maži indeliai (Patiekti užtepėlei ir „ikram“)
Ingredientai
Ingredientai
- 1 vnt Pakuotė lašišos - Supjaustyta
- 1 vnt Pakuotė sūrio - Plonai pjaustyta
- 1 vnt Pakuotė kumpio - Plonai pjaustyta
- 1 skard Alyvuogės - Žalios
- 1 stiklainis Marinuoti agurkėliai - Maži
- 1 pakuotė Pikantiška užtepėlė
- 1 pakuotė „Ikrai“ - Mažos žuvų ikrai, imituoti
- 1 pakuotė Krepšeliai - Maži krepšeliai užkandžiams
Gaminimo eiga
- Ant pjaustymo lentos patiekite plonai pjaustytą lašišą, kumpį ir sūrį.
- Suvyniokite kumpį su sūriu ir susekite dantų krapštukais.
- Padėkite marinuotus agurkėlius ant kumpio su sūriu.
- Alyvuoges patiekite šalia lašišos.
- Į mažus krepšelius sudėkite pikantišką užtepėlę ir papuoškite „ikrais“.
Pabaigai…
Jei norite daugiau skonio, galite pridėti alyvuogių aliejaus arba citrinos sulčių lašą ant lašišos.
Maistingumo lentelė
Angliavandeniai: 12gBaltymai: 25gRiebalai: 35gSotieji riebalai: 10gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 15gCholesterolis: 100mgNatris: 1500mgKalis: 800mgSkaidulos: 4gCukrus: 3gVitaminas A: 1000IUVitaminas C: 20mg