Nekeptas sausainių pyragas su avietėmis

Nekeptas sausainių pyragas su avietėmis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis pyragas iš sausainių, kurį dukra pavadino likučių pyragu, yra greitas ir skanus desertas. Turėjau keturkampių sausainių, šaldytuve liko kelios grietinėlės, varškės ir sviesto su kondensuotu pieneliu liekanos, kurias viską sumaišiau ir sluoksniavau su sausainiais. Viduryje pridėjau vyšnių uogienės. Puošiau tirpintu šokoladu ir avietėmis. Puikus desertas tiems, kurie nori greito ir skanaus skanėsto.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 8 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Dubuo (Maišymui)
  • Šaukštas (Ingredientams maišyti)
  • Konditerinis švirkštas (Puošimui)
  • Kepimo forma (Stačiakampė)

Ingredientai
  

Sluoksniai

  • 20 vnt Sausainiai - Keturkampiai
  • 2 šaukštai Rududu
  • 200 g Grietinėlė
  • 200 g Varškė
  • 100 g Sviestas su kondensuotu pienu - Sumaišytas
  • 100 g Vyšnių uogienė

Puošimas

  • 100 g Tirptas šokoladas - Sumaišytas su sviestu
  • 100 g Avietės

Gaminimo eiga
 

  • Maišykite grietinėlę, varškę ir sviestą su kondensuotu pienu. Pridėkite rududu.
  • Kepimo formą išklokite sausainiais. Ant sausainių sluoksnio užtepkite dalį grietinėlės, varškės ir sviesto mišinio. Pakartokite sluoksniavimą dar kartą.
  • Viduryje užtepkite vyšnių uogienės. Tęskite sluoksniavimą, kol sunaudosite visus ingredientus.
  • Viršų puoškite tirpintu šokoladu, naudodami konditerinį švirkštą. Pridėkite avietes.

Pabaigai…

Galite naudoti bet kokį uogienę ar vaisius, kurie jums patinka. Eksperimentuokite su įvairiomis puošmenomis, kad pyragas būtų dar įdomesnis.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 250gBaltymai: 35gRiebalai: 80gSotieji riebalai: 25gPolinesotieji riebalai: 15gMononesotieji riebalai: 40gCholesterolis: 300mgNatris: 500mgKalis: 400mgSkaidulos: 5gCukrus: 120gVitaminas A: 500IUVitaminas C: 10mg
Recepto raktažodžiai Avietės, Greitas desertas, Nekeptas pyragas, Receptai su nuotraukomis, Sausainiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating