Nesaldus pyragas su rūkyta dešra ir daržovėmis

Nesaldus pyragas su rūkyta dešra ir daržovėmis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis nesaldus pyragas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori kažko neįprasto ir skanaus. Tešla yra paruošta iš kiaušinių, miltų ir majonezo, kad būtų mažiau kalorijų, tačiau galite naudoti ir grietinę. Ant viršaus dedamos rūkytos dešros, pomidorų, paprikų, marinuotų svogūnų, vytintų pomidorų ir jalapenų. Pyragas yra apibarsčiuotas tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepamas iki aukso spalvos. Tai tikrai išbandyti verta patiekalas, kuris nustebins savo skoniu.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindiniai patiekalai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 6 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Kepimo skarda (Tešlai išpilti ir kepti)
  • Maišymo indas (Tešlai paruošti)
  • Plakimo šluotelė (Tešlai maišyti)
  • Šepetėlis (Skardai patepti aliejumi)

Ingredientai
  

Tešla

  • 6 vnt Kiaušiniai
  • 6 šaukštai Miltai
  • 6 šaukštai Majonezas - Galima maišyti su grietine
  • Pagal skonį Druska
  • Pagal skonį Cukrus
  • Pagal poreikį Kepimo milteliai - Jei norite puresnės tešlos

Pyrago viršus

  • Pagal poreikį Aliejus - Skardai patepti
  • Pagal poreikį Džiūvėsėliai - Skardai apibarstyti
  • Pagal skonį Rūkyta dešra - Supjaustyta
  • Pagal skonį Pomidorai - Supjaustyti
  • Pagal skonį Paprika - Supjaustyta
  • Pagal skonį Marinuoti svogūnai - Supjaustyti
  • Pagal skonį Vytinti pomidorai - Supjaustyti
  • Pagal skonį Jalapenai - Supjaustyti
  • Pagal skonį Pomidorų padažas - Apšlakstyti
  • Pagal skonį Tarkuotas fermentinis sūris - Apibarstyti

Gaminimo eiga
 

  • Į dubenį sudėti kiaušinius, miltus, majonezą, druską ir cukrų. Jei norite puresnės tešlos, įdėti kepimo miltelių. Viską gerai išmaišyti.
  • Skardą ištepti aliejumi ir apibarstyti džiūvėsėliais. Supilti tešlą į skardą, paskirstyti plonu sluoksniu.
  • Ant viršaus dėti rūkytą dešrą, pomidorus, papriką, marinuotus svogūnus, vytintus pomidorus ir jalapenus. Apšlakstyti pomidorų padažu ir apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu.
  • Kepkite 180°C temperatūroje apie 15-20 minučių, kol pyragas bus gražiai auksinės spalvos.

Pabaigai…

Tešla turi būti tiršta, panaši į blynų tešlą. Eksperimentuokite su įvairiais ingredientais pagal savo skonį.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 30gBaltymai: 15gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 150mgNatris: 600mgKalis: 400mgSkaidulos: 2gCukrus: 5gVitaminas A: 200IUVitaminas C: 10mg
Recepto raktažodžiai Daržovės, Nesaldus pyragas, Receptai su nuotraukomis, Rūkyta dešra
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai