
Nugarinės pjausniai su kopūstų salotomis ir bulvėmis
Šis patiekalas yra puikus pasirinkimas sotiesiems pietums. Nugarinės pjausniai, patiekti su kopūstų salotomis ir virtais bulvėmis, yra paprastas, bet itin gardus derinys. Nepamirškite pridėti šiek tiek padažo ar grietinės, kad patiekalas būtų dar skanesnis!
Reikalingi Įrankiai
- Kepimo forma (Tinka ir keptuvė su dangčiu)
- Dubuo (Salotoms sumaišyti)
- Puodas (Bulvėms virti)
- Plakimo šluotelė (Padažui arba grietinei sumaišyti)
Ingredientai
- 2 vnt Nugarinės pjausniai - Lengvai apkepti
- 4 vnt Bulvės - Virkite su lupena
- 200 g Kopūstai - Supjaustykite plonai
- 1 vnt Morka - Sutarkuokite
- 50 g Majonezas - Salotoms
- Druska - Pagal skonį
- Pipirai - Pagal skonį
- Petražolės - Bulvėms papuošti
Gaminimo eiga
- Nugarinės pjausnius lengvai apkepkite keptuvėje iki auksinės spalvos.
- Bulves virkite su lupena apie 20-25 minutes, kol jos taps minkštos. Nulupkite ir papuoškite petražolėmis.
- Kopūstus ir morkas sumaišykite su majonezu. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
- Patiekite pjausnius kartu su bulvėmis ir kopūstų salotomis. Skanaus!
Pabaigai…
Norėdami patiekalą pagardinti, galite pridėti grietinės arba padažo pagal savo skonį.
Maistingumo lentelė
Kalorijos(-ų): 600kcalAngliavandeniai: 70gBaltymai: 35gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 10gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 5gCholesterolis: 80mgNatris: 600mgKalis: 700mgSkaidulos: 8gCukrus: 5gVitaminas A: 300IUVitaminas C: 30mg