Omletas su Ridikėlių Salotomis

Omletas su Ridikėlių Salotomis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis receptas puikiai tinka lengviems pusryčiams ar pietums, kai norite kažko paprasto, bet skanaus. Omletas pagamintas iš paprastų ingredientų, o salotos suteikia gaivumo ir šviežumo skonį. Patiekite su šviežia duona ar tiesiog mėgaukitės tokiu, koks yra.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Pusryčiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 2 porcijos
Kalorijos(-ų) 300 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Keptuvė (Vidutinio dydžio, neprideganti)
  • Plaktuvas (Kiaušiniams plakti)
  • Dubuo (Ingredientams maišyti)
  • Peilis (Daržovėms pjaustyti)
  • Pjaustymo lenta

Ingredientai
  

Omletas

  • 5 vnt Kiaušiniai
  • 1 stiklinė Pienas
  • 2 šaukštai Miltai
  • Pagal skonį Druska
  • Pagal skonį Pipirai

Salotos

  • 200 g Ridikėliai - Supjaustyti plonais griežinėliais
  • 1 sauja Svogūnų laiškai - Susmulkinti
  • 1 sauja Krapai - Susmulkinti
  • 4 šaukštai Grietinė
  • Pagal skonį Druska

Gaminimo eiga
 

  • Plakite kiaušinius su pienu, miltais, druska ir pipirais iki vientisos masės.
  • Įkaitinkite keptuvę ir kepkite omletą ant vidutinės ugnies, kol jis taps auksinės spalvos iš abiejų pusių.
  • Paruoškite salotas: sumaišykite ridikėlius, svogūnų laiškus, krapus, grietinę ir druską.
  • Patiekite omletą su paruoštomis salotomis šalia.

Pabaigai…

Galite pridėti įvairių prieskonių pagal skonį, pavyzdžiui, česnakų miltelių ar paprikos. Jei norite aštresnių salotų, įdėkite šiek tiek čili pipirų.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 300kcalAngliavandeniai: 10gBaltymai: 15gRiebalai: 25gSotieji riebalai: 8gPolinesotieji riebalai: 4gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 220mgNatris: 400mgKalis: 350mgSkaidulos: 2gCukrus: 3gVitaminas A: 500IUVitaminas C: 15mg
Recepto raktažodžiai Lengvi pusryčiai, Omletas, Ridikėlių salotos
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai