Omletas su rūkytais lašiniais ir dešra

Omletas su rūkytais lašiniais ir dešra

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Kartais norisi kažko paprasto ir greitai paruošiamo, tačiau vis tiek skanaus. Šis omletas yra tobulas pasirinkimas. Jame naudojami rūkyti lašiniai, dešra, paprika, poras ir sūris – viskas, ką dažnai turime šaldytuve. Puikiai tinka pusryčiams ar greitam užkandžiui.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 25 minutes
Patiekalas Pusryčiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos
Kalorijos(-ų) 450 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Kepimo forma (Tinka kepimo indas arba orkaitės skarda)
  • Orkaitė (Įkaitinta iki 180°C)
  • Tarka (Sūriui užtarkuoti)
  • Plakimo šluotelė (Kiaušiniams suplakti)

Ingredientai
  

  • 6 vnt Kiaušiniai
  • 100 g Rūkyti lašiniai - Supjaustyti smulkiais kubeliais
  • 100 g Dešra - Supjaustyta griežinėliais
  • 1 vnt Paprika - Supjaustyta kubeliais
  • 1 vnt Poras - Supjaustytas žiedeliais
  • 100 g Sūris - Tarkuotas, pabarstymui ant viršaus
  • Žiupsnelis Provanso prieskoniai - Pagal skonį
  • Žiupsnelis Citrininiai pipirai - Pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
  • Plakite kiaušinius, kol jie taps vientisi.
  • Į kiaušinių masę įmaišykite smulkintus rūkyti lašinius, dešrą, papriką ir porą. Pagardinkite Provanso prieskoniais ir citrininiais pipirais.
  • Tešlą supilkite į kepimo formą, užtarkuokite sūriu ant viršaus.
  • Kepkite orkaitėje apie 15 minučių, kol omletas taps auksinės spalvos.
  • Skanaus!

Pabaigai…

Omletas puikiai tinka patiekti su šviežia duona ar salotomis. Jei norite, galite eksperimentuoti su kitomis daržovėmis, pvz., pridėti špinatų ar pomidorų.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 450kcalAngliavandeniai: 10gBaltymai: 25gRiebalai: 35gSotieji riebalai: 15gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 300mgNatris: 800mgKalis: 400mgSkaidulos: 1gCukrus: 2gVitaminas A: 500IUVitaminas C: 15mg
Recepto raktažodžiai Dešra, Greiti pusryčiai, Omletas, Rūkyti lašiniai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai