Pievagrybių mišrainė su majonezu

Pievagrybių mišrainė su majonezu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Labai paprasta ir skani mišrainė, kurios pagrindą sudaro pievagrybiai, kiaušiniai, poras ir majonezas. Ši mišrainė yra puikus pasirinkimas, kai reikia greito ir skanaus patiekalo, o kai kurie ingredientai gali būti keičiami pagal norą ar esamus produktus.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 25 minutes
Patiekalas Salotos
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 2 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Pjaustymo lenta (Skirta daržovėms ir grybams pjaustyti)
  • Peilis (Aštrus, skirtas daržovėms ir grybams)
  • Virimo puodas (Kiaušiniams virti)
  • Didelė lėkštė (Mišrainės pateikimui)

Ingredientai
  

  • 200 g Pievagrybiai - Konservuoti arba švieži, supjaustyti griežinėliais
  • 2 vnt Kiaušiniai - Kietai virti
  • 1 vnt Poras - Supjaustytas smulkiais žiedeliais
  • 3 v.š. Majonezas - Pagal skonį, papildomai galima pridėti pipirų

Gaminimo eiga
 

  • Pievagrybius nupjaustyti arba nusausinti, jei naudojate konservuotus, sudėti į didelę lėkštę.
  • Kiaušinius kietai išvirti, atvėsinti ir supjaustyti smulkiais gabalėliais. Sudėti prie pievagrybių.
  • Supjaustyti porą ir pridėti prie kitų ingredientų.
  • Pridėti majonezą, gerai išmaišyti ir pagardinti pipirais pagal skonį. Patiekti iš karto arba laikyti šaldytuve iki pateikimo.

Pabaigai…

Jei turite, pridėkite virtų morkų ar kitų mėgstamų daržovių, kad mišrainė būtų dar įvairesnė.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 10gBaltymai: 12gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 3gPolinesotieji riebalai: 6gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 240mgNatris: 320mgKalis: 200mgSkaidulos: 2gCukrus: 2gVitaminas A: 300IUVitaminas C: 15mg
Recepto raktažodžiai Greitos mišrainės, Kiaušiniai, Majonezas, pievagrybiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai