Pikantiška čiabatos užkandėlė karšto oro gruzdintuvėje

Pikantiška čiabatos užkandėlė karšto oro gruzdintuvėje

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šiandienos pusryčiams pasigaminau paprastą, tačiau itin skanią užkandėlę iš čiabatos ir pikantiškos mišinuko, užkepto karšto oro gruzdintuvėje. Kadangi liko šiek tiek čiabatos duonos, nusprendžiau ją panaudoti tokiu būdu, ir rezultatas pranoko lūkesčius – traškios ir skanios riekelės puikiai tiko pusryčiams ar užkandai.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 10 minutes
Patiekalas Pusryčiai, Užkandžiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 2 porcijos
Kalorijos(-ų) 250 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Karšto oro gruzdintuvė (Naudota užkepti duonai su pikantišku mišiniu.)
  • Peilis (Čiabatos duonai supjaustyti.)
  • Mentelė (Mišiniui ant duonos tepti.)

Ingredientai
  

Čiabata

  • 1 vnt Čiabatos duonos riekės - Gali būti pakeista kita mėgstama duona.

Pikantiškas mišinys

  • 100 g Tarkuotas sūris - Gali būti naudojamas mėgstamas sūris.
  • 2 vnt Kiaušiniai
  • Žiupsnelis Druska ir pipirai - Pagal skonį.

Gaminimo eiga
 

  • Sumaišykite tarkuotą sūrį su kiaušiniais, druska ir pipirais.
  • Mišinį užtepkite ant čiabatos riekelių.
  • Riekeles dėkite į karšto oro gruzdintuvę ir kepkite 5 minutes, kol paviršius taps auksinės spalvos.
  • Patiekite iš karto, skanaus!

Pabaigai…

Galite eksperimentuoti su kitais sūriais ar pridėti šiek tiek žalumynų, pvz., kapotų svogūnų laiškų, dėl papildomo skonio.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 250kcalAngliavandeniai: 15gBaltymai: 12gRiebalai: 18gSotieji riebalai: 8gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 8gCholesterolis: 200mgNatris: 450mgKalis: 150mgSkaidulos: 2gCukrus: 1gVitaminas A: 300IU
Recepto raktažodžiai Čiabata, Greitas receptas, Karšto oro gruzdintuvė, Pikantiška užkandėlė
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai