Pikantiškos kiaulienos riekelės

Pikantiškos kiaulienos riekelės

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Šios pikantiškos kiaulienos riekelės yra puikus pasirinkimas greitai vakarienei ar pietums. Nors paruošimo procesas nėra estetiškai įspūdingas, skonio pojūtis nepaliks abejingų. Šiek tiek sumaišties virtuvėje gali sukelti nepatyrusius virėjus, tačiau rezultatas yra verta pastangų. Skonis ir kvapas užpildys jūsų namus maloniomis emocijomis.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Pagrindiniai patiekalai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Kepimo skarda (Kiaulienos riekelėms kepti)
  • Aliejus (Kepimo skardai patepti)

Ingredientai
  

  • 600 g Kiaulienos riekelės - Storos
  • 2 šaukštai Garstyčios
  • 1 šaukštelis Česnakų milteliai
  • 1 šaukštelis Paprikos milteliai
  • Pagal skonį Druska
  • Pagal skonį Pipirai

Gaminimo eiga
 

  • Kiaulienos riekeles pagardinti garstyčiomis, česnakų ir paprikos milteliais, druska bei pipirais.
  • Kepti įkaitintoje orkaitėje 200°C temperatūroje apie 30 minučių, kol mėsa taps auksinės spalvos ir traški.

Pabaigai…

Jei norite, galite pridėti daugiau prieskonių ar padažų pagal savo skonį. Patiekite su šviežiomis daržovėmis ar bulvėmis.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 5gBaltymai: 35gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 7gPolinesotieji riebalai: 3gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 80mgNatris: 500mgKalis: 400mgVitaminas A: 10IUVitaminas C: 10mg
Recepto raktažodžiai Greita vakarienė, Kiauliena, Pikantiškas
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai